مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي ؛

ایجاد گروه های اجتماعی فعال تولید کننده پیام حق در فضاي مجازي

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت : راهبرد مقابله با جنگ نرم و فرهنگی غرب در فضای مجازی، ایجاد گروه های اجتماعی فعال تولید کننده پیام حق است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی حجت ‌الا‌سلام و المسلمین سید محمود مرویان حسینی، در نهمین همایش مشعل داران هدایت ویژه طلاب پایه پنجم خواهران استان های خراسان رضوی و شمالی، با بیان عرصه های مورد نیاز تبلیغ دین اسلام، گفت: یکی از هدف های مهمی که امروزه گروه دختران و جوانان ما را می تواند در مقابل با تهاجمات و مطالبات جامعه ایمن کند، آشنایی با فرهنگ عشق و انتظار است.

وی با بیان اینکه ویژگی انحصاری زمانه ای که ما در آن قرار داریم، توسعه ارتباطات و پیام است، گفت: در گذشته انتقال پیام قابل کنترل بود اما در حال حاضر دیگر دولت ها و دستگاه های رسمی نمی توانند در فرایند تولید و انتقال پیام، مداخله مستقیم داشته باشند.

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، با اشاره به اینکه هر فرد یک رسانه و یک پیام است، تصریح کرد: كاربران زيادي در انتقال پیام به وجود آمده است و هرکسی، با هر ابزاری در این انتشار تاثیر گذار و نقش آفرین است.

وی با بیان اینکه، غرب و دشمنان اسلام در تخریب افکار جوان، فعالیت های گسترده ای را در دست اقدام دارند، گفت: امریکا در طول چند سال اخیر ابزاری طراحی کرده و مانع فیلترسازی های افکار مخرب خود در بین جوانان جامعه اسلامی شده است.

حجت ‌الا‌سلام و المسلمین مرویان حسینی، با تاکید بر اینکه جهانی سازی با فرهنگ آمریکایی باعث می شود جوانان ایران اسلامی هم خط غرب و تهاجمات فرهنگی آنها قرار گیرند، اظهار کرد: با آشنایی با مباحث هنری، اخلاقی و سبک زندگی اسلامی در فضای مجازی، می توانید از این تهاجمات در امان بمانید.

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، با بیان اینکه هم خود پیام و هم حاشیه آن تاثیر گذار است، تصریح کرد: امروزه صنعت و فناوری در عرصه های فرهنگی نقش آفرین شده اند و در انتشار حواشی پیام بیشتر از اصل آن، فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: طلاق، بزهکاری، آسیب های اجتماعی، بحران‌های خانوادگی و اخلاقی آثار توسعه فناوری های نوین در عرصه تبلیغ است.

حجت ‌الا‌سلام و المسلمین مرویان حسینی، با اشاره به اینکه در حال حاضر فعالان فرهنگی، گروه ها و شبکه های اجتماعی در عرصه تبلیغ و اطلاع رسانی فعالیت های گسترده ای را انجام می دهند، یادآور شد: ما در سابقه تاریخی کشور خود پایگاه های اسلامی ای همانند مساجد برای فرهنگ سازی داشته ایم که الگویی برای شبکه های اجتماعی مجازی بوده است.

وی تاکید کرد: اگر مساجد و پایگاه های فرهنگی اسلامی، با ابزارها و تحولات اجتماعی نوین نقش آفرینی کنند، می توانند ماندگاری خود را در بین جوانان تثیبت کنند.

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، ماندگاری پایگاه های مذهبی را در گرو تولید محتوا با توجه به شرایط و متقضیات زمان دانست و افزود: دشمنان این نظام اسلامی با فناوری های نوین خود می خواهند فرهنگ سکولار، خنثی و غیر سیاسی را بر نسل نو و جوان ما حاکم کنند.

حجت ‌الا‌سلام و المسلمین مرویان حسینی، با توجه به اینکه دنیای معاصر بیش از اینکه برای خود فرد سهمی در نظر گرفته باشد، برای اجتماع سهم قائل شده است، گفت: دنیای معاصر، سهم گروه های اجتماعی، ابزار های جمعی، تبلیغات عمومی و اطلاع رسانی اجتماعی را در ساماندهی شخصیت و هویت افراد بیشتر کرده است.

وی با تاکید بر راه اندازی گروه های اجتماعی و تشکل سازی دینی، افزود: در تشکیل پایگاه های مذهبی و گروه های اجتماعی زنان و دختران، با استفاده از ابزار های پیام رسان نوین، خلا و کمبود بیشتر احساس می شود.

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، با بیان اینکه ما، حوزه های علمیه و جریان جهادی پیام رسان معارف دین و رسالت مدار، برای حفظ نسل، هویت و نقش اثر گذار حوزه بر مخاطبان خود احساس مسئولیت می کنیم، گفت: اولین نکته به عنوان راهبرد مقابله با جنگ نرم و فرهنگی غرب در فضای مجازی، ایجاد گروه های اجتماعی فعال تولید کننده پیام حق است.

وی با اشاره به اینکه افراد از انعکاس رفتارهای دیگران تقویت می شوند و تاثیر می گیرند، اظهار کرد: یکی از تمایلات فطری انسان تولید است.

حجت ‌الا‌سلام و المسلمین مرویان حسینی، گفت: اگر بخواهیم امروزه تبلیغ موثری داشته باشیم باید متناسب با دریافت و سلیقه مخاطب، پیام تولید کنیم.

وی افزود: توانمند در عرصه رسانه و تبلیغ گسترده، کسی است که بتواند با تولید محتوای مناسب، مخاطب را قانع کند و مورد پذیرش وی قرار گیرد.

مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، با تاکید بر اینکه باید مهارت های کلامی را در تبلیغ مدنظر داشت، خطاب به طلاب، خاطر نشان کرد: روش های مناسب رفتار با دیگران را باید با توجه به آموزه های دینی و معارف اسلامی، به عنوان اصول تبلیغ فراگیرید.

وی با اشاره به اینکه جوان امروز، نیازمند این است که دیده، شنیده و تایید شود و همچنین با زبان دوستان و هم سالانش با وی سخن گفته شود، افزود: مخاطبان و جوانان ما نیازمند این هستند که درک شوند و برای اینکه بتوانند در برابر مطالبات گوناگون جامعه، مسیر درست را شناسایی و صبورانه طی طریق کنند، باید پشتیبانی و حمایت شوند.

حجت ‌الا‌سلام و المسلمین مرویان حسینی، بیان کرد: توانمند سازی و ارتقا مهارت های دینی می تواند در تبلیغ و اثرگذاری آن و انتخاب راه درست توسط مخاطب، مفید باشد.

وی باشاره به ایام مبارک شعبان به نعمت نشناخته فرهنگ عشق و انتظار در قالب فرهنگ انتظار امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، گفت: یکی از هدف های مهمی که امروزه گروه دختران و جوانان ما را می تواند در مقابل با تهاجمات و مطالبات جامعه ایمن کند، آشنایی با فرهنگ عشق و انتظار است.

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.