گیلان؛

جشنواره پنیر محلی در ماسوله

جشنواره پنیر محلی ماسوله درشهرک تاریخی ماسوله برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مدیر پایگاه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ماسوله گفت : این جشنواره با هدف حفظ داشته های فرهنگی و آشنایی بیشتر گردشگران با غذاها و چاشنی های محلی برگزار  شد.
 پورعلی افزود : تره پنیر ، نیم شور پنیر ، شورپنیر ، تکمه پنیر، سوره و لر از پنیرهای محلی ماسوله است.
وی گفت : پنیر آبره ، پنیر کوکو ، پنیر ویوز و سورکوکو از غذاهایی است که با پنیر محلی در ماسوله تهیه می شود.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ماسوله افزود :‌ حدود 300 نفر از جشنواره پنیر محلی ماسوله دیدن کردند.
اجرای موسیقی محلی بخشی دیگری از جشنواره پنیر محلی ماسوله بود.
در پایان این جشنواره از قدیمی ترین نقاشی ماسوله که متعلق به دوران زندیه است رونمایی شد.
شهرک تاریخی ماسوله قدمتی 800 تا هزار ساله دارد.
این شهرک در سال 1354 با شماره 1095 در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.
ماسوله در 30 کیلومتری فومن در منطقه ای جنگلی و کوهستانی قرار دارد.
بافت پلکانی خانه ها مهمترین جاذبه این شهر تاریخی است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.