یزد؛

اثرات تغذیه بر استرس

كارشناسان مصرف هشت ماده خوراكی زیر را برای كاهش استرس توصیه كردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ كارشناسان مصرف هشت ماده خوراكی زیر را برای كاهش استرس توصیه كردند.

•ماست:
مصرف ماست به خصوص در تابستان به دلیل سبك بودن و هضم راحت آن غذای مناسبی برای کاهش استرس است. به اعتقاد كارشناسان ماست و دیگر مواد لبنی كه سرشار ازاسید آمینه «تیروزین» است مقدار ترشح «سروتونین» در مغز را افزایش داده و باعث آرامش می‌شود و استرس را کاهش میدهد.

•شكلات تلخ:
از آنجایی كه بدن به آنتی‌اكسیدان نیاز دارد با مصرف شكلات تلخ می‌توان این آنتی‌اكسیدان را كه به شكل فلانوئید است به بدن رساند و این ماده ترشح هورمون‌های استرس‌زا را كاهش می‌دهد.

•مركبات:
مصرف مركبات به دلیل داشتن شكر طبیعی می‌تواند استرس را كاهش دهد.

•بادام:
بادام نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که برای کاهش استرس مفید است.بادام به دلیل داشتن ویتامین B2 ،E و منیزیم می‌تواند با تاثیرات نامطلوب استرس‌ مبارزه كند.

•چای:
مصرف چای می‌تواند همانند یك دارو ذهن شما را آرام كند.

•ماهی:
ماهی نیز به دلیل داشتن ویتامین B12 و B6 می‌تواند حالت‌های افسردگی را از شما دور كند.

•كلم بروكلی:
مصرف این نوع كلم به دلیل داشتن اسید فولیك برای کاهش استرس مفید است و احساس اضطراب، ترس و افسردگی را دور كند.

•سیر:
سیر علاوه بر اینكه برای کاهش استرس مفید است،می‌تواند مقدار گلوگز خون را كاهش دهد.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار