کرمانشاه؛

به آرامی و با مایعات ولرم افطار کنید

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص تغذیه در ماه رمضان گفت : روزه داران در وعده افطار بهتر است شروع افطار را با نام خدا و نوشیدن مایعات ولرم آغاز کنند .

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نیلوفر حیدری  بازکردن روزه با شیر ، آب ولرم و خرما ،عسل و چای کم رنگ را مناسب دانست و افزود: روزه داران می توانند به تدریج از مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر، گردو و سوپ که فشار چندانی به معده وارد نمی کنند استفاده نمایند.                                                                                  

 وی گفت پرهیز از پرخوری و زیاده روی در مصرف غذاهای پرچرب و شیرین چون نان خامه ای، زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد و... ضروری است زیرا باعث سوزش سر دل، اضافه وزن و نیز عطش شدید می شوند که اغلب این تشنگی با نوشیدن مقدار زیاد نوشیدنی-های سرد جبران می شود.                                        

   این کارشناس تغذیه با تاکید بر نوشیدن آب ولرم یا خنک بجای آب سرد و یخ و بصورت آهسته  گفت: بین افطار و صرف شام (برای کسانی که شام می خورند) یک فاصله¬ ی زمانی حدود یک و نیم ساعت در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را آماده¬ ی قبول غذاهای پرحجم تر کند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.