قم؛

بهترین غذاها برای باز کردن افطار

متخصص طب سنتی گفت: بهترین غذا جهت بازکردن افطار در فصل گرما، آب جوش ولرم به همراه خرما است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ روزه داران در وعده افطار باید غذاهای ساده، زود هضم و سریع الجذب بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک، انرژی از دست رفته خود را تامین کند.

کهن زاده متخصص طب سنتی بیان کرد: تخم مرغ عسلی، سوپ جو، خوراک سبزیجات، مربای انجیر، عسل، سرکه با شیره و مربای تمشک بهترین غذاها برای باز کردن افطار است.

وی افزود: استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد به هیچ وجه مورد تایید طب سنتی نیست.

خوردن هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار نیز به هیچ وجه تایید نمی شود.

متخصص طب سنتی عنوان کرد: افراد خوردن سالاد به همراه روغن زیتون، کمی عسل، رب انار و لیمو ترش را در دستور وعده های غذایی خود در ایام افطار تا سحر قرار دهند.

انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.