رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد؛

170 میلیارد بدهی خانواده مدیرعامل برکنارشده/ 3 درصد مدیران حقوق‌های بالای 40 میلیون دریافت کرده‌اند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت :خانواده مدیرعامل برکنارشده بانک رفاه 170 میلیارد تومان بدهی دارد.

بررسی موضوع حقوق‌های نجومی در برنامه تیتر امشب
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور امروز(دوشنبه) با حضور در برنامه تلویزیونی تیتر امشب شبکه خبر به منظور بررسی موضوع فیش های حقوقی نجومی، اظهار داشت:شورای دستگاه نظارتی طبق ماده 221 قانون برنامه و بودجه تشکیل شده و دارای 7 عضو است و رییس آن یک ساله است و بعد از یک سال تغییر می کند که قابل تمدید است و در حال حاضر ریاست آن را به مدت دو سال آقای نوبخت برعهده دارد.

وی افزود:از قوه قضائیه دو عضو در این شورا حضور دارند که یکی سازمان بازرسی و دیگری دیوان عدالت اداری است. از مجلس شورای اسلامی نیز دو عضو یکی رئیس دیوان محاسبات کشور و دیگری معاون نظارت مجلس شورای اسلامی از قوه مجریه و دولت نیز سه عضو شامل رئیس سازمان مدیریت، وزیر اطلاعات و رئیس سازمان حسابرسی عضو هستند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت :در رابطه با مجلس که دو عضو شامل معاون نظارت و دیگری رییس دیوان محاسابت که دیوان محاسبات مسئول تلفیق بودجه است و بعد تصویب و تخصیص بودجه در آخر هر سال بودجه را بررسی می کند که آیا انحرافی وجود داشته و در جای خود خرج شده است یعنی تقریبا بودجه در اختیار دیوان محاسبات است که وظیفه دارد بعد از تصویب بودجه تا دی ماه سال بعد گزارش تلفیق بودجه را به مجلس ارائه دهد و در حال حاضر گزارش سال 93 را ارائه داده است و پرداخت بودجه نیز جز حقوق ها است که مجلس باید نظارت می کرد .

سراج بیان داشت:وظیفه دیگر مجلس تطبیق مصوبات با قانون است و آخرین وظیفه آن قانون گذاری است . در رابطه با مصوبات در کمیسیون تلفیق باید عدم هماهنگی مصوبات با قانون بررسی شود.

وی افزود:در رابطه با مسولیت قوه قضاییه رییس دیوان عدالت اداری و رییس سازمان بازرسی کل کشور عضو شورای نظارت هستند که دیوان عدالت مسئول است که اگر آیین نامه ها خلاف قانون بود لغو کند و سازمان بازرسی طبق اصل 174 قانون اساسی این سازمان مسئول نطارت بر اجرای صحیح قانون است .

رییس سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت : در قوه مجریه که معاون رییس جمهور عضو شورای نظارت است باید بررسی کند که آیا بودجه در جای خود خرج شده  و سازمان حسابرسی وظیفه مهمی دارد باید بررسی کند که اگر خلاف قانونی مشاهده کرد اقدام کند و به سازمان بازرسی کل کشور گزارش دهد.

قاضی سراج ادامه داد: طبق ماده 50 بند «ه» سازمان بازرسی کل کشور که مجلس آن را تصویب کرد و شورای نگهبان آن را تایید کرده است، سازمان بازرسی وظیفه نظارت بر حسن اجرای قانون را دارد ما در رابطه با اجرای صحیح قانون باید نظارت کنیم.

وی افزود: گزارش های سازمان بازرسی کل کشور به دلیل اینکه هنوز تایید و قطعی نشده است محرمانه است و حق ندارد اسم افراد را افشا کند.متاسفانه خیلی از گزارش های سازمان بازرسی به دلیل اینکه عدم توجه باعث شده که هنوزکار مدیران ادامه پیدا کند و اولین گزارش مربوط به بانک رفاه کارگران بود که در طی نامه شماره 236050 مورخ 10/12/93 به وزیر امور اقتصادی و دارای نامه ای ارسال شده که رونوشت آن به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رییس بانک مرکزی در خصوص انتصاب رییس بانک رفاه کارگزان هشدار داده شد که نامبرده در زمان مدیر عاملی بر بانک ملی ایران مرتکب تخلفاتی شده است و هم اکنون پرونده وی در شعبه پنجم دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در حال بررسی است که متاسفانه در این زمینه به هشدار های سازمان بازرسی توجه نشد.

سراج گفت: با توجه به دریافت حقوق نامتعارف این مورد کانون توجه عموم قرار گرفت و دولت هزینه آن را پرداخت کرد.

* 170 میلیارد تومان بدهی خانواده میر عامل برکنار شده

وی افزود: زمان انتصاب این فرد در بانک رفاه دوباره هشدار داده شد و نامه ای به آقای طیب نیا ارسال کردم که ایشان عنوان کردند که با توجه به اینکه این بانک زیر مجموعه وزارت کار و تامین اجتماعی است ارتباطی با ما ندارد ، دو بار نیز تلفنی با وریر رفاه صحبت کردم و هشدار دادم که متاسفانه توجهی نشد و خانواده این فرد  170 میلیارد تومان بدهی دارد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی نمی تواند کسی را مجازات کند . در خصوص سوء جریان در نظام بانکی کشور طی گزارش شماره 67627 مورخ 15/4/93 اعلام شد به دلیل اجرای مصوبه غیر قانونی مورخ 5/2/92 هئیت وزیران در خصوص نحوه محاسبه و پرداخت حقوق و مزایای که وجوه قابل توجهی به اعضای هئیت مدیره بانک های دولتی پرداخت شده است .

سراج ادامه داد: همچنین در این فرایند به مجلس پیشنهاد شد جهت اصلاح قانون مربوطه و ایجاد اثر برای مصوبات و حذف اثار سوء مصوبات قبلی و پیرامون استرداد مبالغ غیر حق به بیت المال تصمیم جدی بگیرد نتیجه آن ارسال گزارش به کمیسیون اقتصادی بود که متاسفانه به پیشنهاد سازمان بازرسی توجهی نشد یعنی صد در صد سازمان بازرسی به وظیفه قانونی خود عمل کرده است و بیش از دو سال است که این اقدامات انجام شده که قطعا اگر نظارت به موقع انجام می گرفت به این جا نمی رسیدیم.

وی افزود : در بررسی سازمان بیمه ایران در زمینه افزایش حقوق اعضای هیئت مدیره در راستای تصویب نامه مورخ 5/2/92 هیئت وزیران ، رییس مجلس نامه ای خطاب به رییس جمهور مبنی بر غیر قانونی بودن این مصوبه ارسال کرد که نتیجه آن به رییس بیمه مرکزی ارسال شد و موجب بازگردانی مبالغ اضافه پرداختی شد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت : در مورد بعدی طی بررسی شرکت سرمایه گذاری دماوند مورخ 11/8/94 به وزیر اقتصاد و دارای و مدیر عامل بانک صنعت و معدن اعلام شد که هییت مدیره جدید این شرکت بلافاصله بعد از انتصاب افزایش حقوق و مزایا را با توجیه پایین بودن حقوق هایشان نسبت به دیگر مدیران این شرکت تصویب کردند اما تا تاریخ 10/5/94 شرکت هیچ اقدامی جهت اخذ موافقت بانک در خصوص مصوبه مذکور نکردند.

سراج گفت: با تذکر هیات بازرسی تأییدیه مذکور در تاریخ 12/5/95 بدون ذکر مبالغ از مدیر عامل بانک مربوطه اخذ گردیده است و این افزایش حقوق و مزایای مدیر عامل و اعضای موظف هیات مدیره حداقل 40 درصد بوده و همچنین مدیر عامل و اعضای موظف هیات مدیره حقوق و مزایای خود را در سال 94 بدون اخذ موافقت سهام داران عمده و همانند سایر کارکنان با توجه به بخشنامه وزارت کار افزایش داده‌اند که در نتیجه حقوق مدیر عامل و اعضا موظف هیات مدیره به ترتیب به مبلغ 303 میلیون ریال و 273 میلیون ریال افزایش یافته است همچنین با وجود وضعیت نامناسب سوددهی شرکت در سال 93 حقوق مدیر عامل و اعضای هیات مدیره افزایش قابل توجهی داشته است و شرکت بازرسی شونده سرمایه گذاری دماوند وابسته به بانک صنعت و معدن و وزارت اقتصاد و دارایی ارسال شد که نتیجه اعلام وجود مقررات تبعیض آمیز به عنوان یکی از دلایل پرداختی‌های غیرمتعارف و همچنین پرداختی پاداش به شخص حقوقی به جای شخص حقیقی بوده است.

وی افزود: پاداش بین اعضای هیات مدیره تقسیم گردیده است و همچنین مغایر با مفاد ماده 110،134،241 قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت پاداش اعضای هیات مدیره به جای اعضای حقوقی در وجه نمایندگان ایشان کارسازی و پرداخت شده است که به خاطر رد گم کنی به عنوان شخصیت حقوقی واریز و اما به نمایندگان داده شده است تا بعداً وصول کنند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: دستگاه‌های بازرسی شونده و گیرندگان گزارش سازمان بازرسی کل کشور، بانک سپه و شرکت‌های زیر مجموعه شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری و امید و چند شرکت دیگر در تاریخ 7/2/92 گزارش به بانک سپه و کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ارسال شده است. نتیجه رعایت ضوابط اجرای بودجه سال 88 و 89 در خصوص چگونگی حضور مدیران بانک سپه در مجموعه در شرکت‌های زیر مجموعه و پرداخت پاداش و حق حضور در جلسات بود که  دریافت می کردند.

سراج تصریح کرد: مطابق بازرسی از عملکرد اعضای هیات مدیره شرکت فروشگاه‌های فلان مورخه 18/11/93 به وزارت امور اقتصاد و دارایی و مدیر عامل بانک ملی ایران اعلام شده حقوق مدیر عامل وقت شرکت مذکور توسط اعضای هیات مدیره شرکت این مبلغ و اضافه کار 200 ساعت  است. نتیجه بازرسی به وزارت اقتصاد و دارایی و مدیر عامل بانک ملی ایران اعلام شده است نتیجه حدود مقررات تبعیض آمیز به دستگاه های بازرسی شونده و قانونی جلوه نمودن از سوی آنها است.

وی افزود:ما روی هر گزارش به مدت 6 تا یک سال کار کرده ایم تا گزارش را ارسال کنیم.

رییس سازمان بازرسی کل گشور بیان داشت: براساس بررسی کار شرکت مدیریت سرمایه گذاری فلان وابسته به بانک سپه طی سالهای 91 تا 93 طی گزارشی به وریر امور دارایی و مدیر عامل بانک سپه ارسال شده که مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری بابت مدیریت در هیت مدیره حقوق نامعارف دریافت می کند که نتیجه آن دریافت حوق و مزایا بدون ثبت در دفاتر شرکت برخلاف نرم است.

سراج در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به هشدار ها توجه نشد و چرا این گزارش ها  نیتجه ای نداشته است گفت: سازمان بازرسی کار می کند و به مدیران مربوطه گزارش ارسال می کند اما متاسفانه توجهی به آنها نمی شود.

وی افزود: به عنوان مثال در بانک رفاه کارگران حقوق مدیر عاملی که الان منصوب شده 40 میلیون و500 هزار تومان میانگین یک ماهه است، 350 میلیون باقی مانده وامش با سود یک درصد است،در بانک امید ایران 34 میلیون تومان میانگین و دریافت وام نزدیک 250 میلیون تومان باقی مانده با سود یک درصد، در این موارد قوه قضاییه چه کار می‌تواند انجام دهد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: کل پرسنل سازمان بازرسی 1700 نفر در کل کشور است که 50 درضد این تعداد نیروهای ستادی هستند در حالی که بانک‌های کشور 23 هزار شعبه داریم که اگر تقسیم بر 200 کنیم هر نفر اعم از فسادی و بازرسی 12 بانک می‌شود که می توانند نظارت کنند ، تأمین اجتماعی (شستا) 8،7 هلدینگ دارد که هر کدام بیش از 500 شرکت دارد سازمان بازرسی در حدود 1 میلیون محیط و موضوع بازرسی دارد. با 1700 نیروی روز مزد ساعتی کار معین پیمانی و رسمی داریم و ادعا می‌کنم همکارانم بیش از 10 برابر نیروی موجود کار می‌کنند.

قاضی سراج ادامه داد: در حدود یک ماه است که حقوق های 602 مدیر را در یکی از سازمان راستی آزمایی و احصا کردیم، نفرات اول از 4 میلیون تومان به بالا هستند و نفر آخر 5 میلیون تومان است.

* 3 درصد مدیران حقوق بالای 40 میلیون دریافت می کنند

وی افزود: از 950 مدیر گزارش خود احضاری گرفته شد که حقوق آنها از 3 میلیون تا 40بالا میلیون بود بیش از 70 درصد این مدیران تا 20 میلیون حقوق دریافت می کنند،27 درصد از 20 تا 30 میلیون و 3 درصد از آنها بالای 40 میلیون حقوق دریافت می کنند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد : الان در جامعه عنوان شده است که عموم مدیران ما دزد هستند و یک روز این گزارش همراه با اسم افراد در رسانه منتشر می شود چه کسی می تواند عموم مردم را قانع کند که مدیری که 3 میلیون حقوق دریافت می کند دزد نسیت و خواهش می کنم که قبل از انتشار مطالب از مرجع اصلی سوال کنند که آیا این مطالب مستند هستند یا نه .

سراج گفت: بعضی از قوانین ما اجازه داده که افرادی حقوق گزاف دریافت کنند به عنوان مثال بند «ه» قانون خدمات کشور یکی از این موارد است.

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه مقدار از پول ها به بیت المال بازگشته است، گفت: در رابطه با صندوق توسعه ملی تاکنون یک میلیارد و خرده ای بازگشته است و بعضی از افراد دیگر نیز پول ها را بازگردانده اند تا اینکه دولت اطلاعیه داد که ما خودمان در این زمینه وارد می شویم. البته جا دارد از وزیر اقتصاد به خاطر برکناری 9 مدیر تشکر کنم و پیگیر برگشت پول ها نیز بوده اند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیان داشت: از دو قوه مقننه و مجریه درخواست دارم برای نگارش قانون در این زمینه عجله نکنند چون ممکن است در سایه تعجیل، قانونی به تصویب برسد که جامع نباشد. درست است که انتظارات جامعه از دو قوه زیاد است ولی باید قانونی وضع شود که جامع باشد .

سراج گفت:عزم روسای سه قوه در این زمینه جزم است. در آخرین جلسه هیات امنای صندوق توسعه که باعث استعفای اعضا شد تقریبا تمام اعضایی که آنجا بودند مخالف با رفتن این افراد بودند و هرکدام نیز توجیهاتی را مطرح کردند. بنده خدمت آقای رئیس جمهور یک گزارش از هیات نظارتی ارائه کردم و وضعیت حقوق ها را اعلام کردم. مطابق قانون یکی از اعضای هیات می تواند تقاضای عزل کند و دادستان کل کشور این تقاضای عزل را مطرح کردند که گزارش کاملی دادیم. خوشبختانه آقای رئیس جمهور شخصا به عهده گرفت که این افراد باید بروند و این افراد رفتند و در آینده نزدیک هیات امنا تشکیل جلسه می دهد و اعضای جدید معرفی می شوند.

وی بیان داشت:تمام همکاران بنده در استان‌ها موظف هستند که به طور جدی این موضوع را پیگیری کنند و قوه قضائیه در میدان است تا کسانی که خلاف قانون انجام داده اند و مرتکب جرم شده اند مجازات کند. اگر بتوانیم جنبه کیفری به این موضوع بدهیم حتما برخورد خواهیم کرد. آخرین مرحله کیفری است که اگر دولت از ابزارها استفاده کند، شاید به مرحله کیفری نرسد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: بنده به عنوان رییس هئیت نظارت هر شش ماه گزارش حقوقی صندوق را به اعضا و رهبری و روسای سه قوه ارسال می کنم.تاکنون 6 گزارش 6 ماهه ارسال شده است که بنده مسئولیت تمام انها را برعهده می گیرم.

سراج ادامه داد:در رابطه باحقوق های نامتعارف و حسابرسی ها ما یکسال عقب هستیم و تا زمانی که این گزارش ها جمع شود زمان نیاز دارد .

وی افزود: از آقای سهیلی پور در سازمان حسابرسی سوال کردم که چرا تخلفات را به بنده اطلاع ندادید که ایشان گفتند ما در سازمان حسابرسی جاهایی که خلاف قانون را تشخیص دهیم گزارش می کنیم ولی قطعا در گزارش های سالیانه این موارد وجود دارد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در مورد نحوه کشف حقوق های نامتعارف گفت: بنده به عنوان رییس سازمان بازرسی کل کشور وارد شدم و گزارش های دقیق را از ورودی و خروجی همه قسمت ها دریافت کردم و به این نتیجه رسیدم که عده ای حقوق های نامتعارف دریافت می کنند و با حقوق های بالای 50 میلیون و وام های 350 میلیونی با سود 4 درصد مواجه شدم که دونفر از این افراد بازنشسته دانشگاه ،یک بازنشسته بانک مرکزی و یک نفر وزیر بودند.

سراج بیان داشت: در این 6 گزارش ارائه شده در زمان تصدی بنده در سازمان بازرسی کل کشور صدها میلیارد تومان بررسی شده که به رهبری ارسال می شود.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در مجلس قبلی خواستند که نماینده سازمان بازرسی را از هئیت نظارت خارج کنند و در مجلس مصوب کردند که حسابرسی تعهدی از بین بروند و جای آن حسابرسی نقدی را بگیرد در صورتی که حسابرسی نقدی سالها است که در دنیا منسوخ شده است و اگر تصویب نهایی شود برای صندوق توسعه فاجعه است.

وی در رابطه با اینکه چه زمانی می توان گزارش نهایی تخلفات را ارائه داد گفت: موضوع خیلی گسترده است و در تمام استانها کار می شود. به عنوان مثال در یکی از دانشگاه های کشور خواستند اعضای ماشین تویوتا خرداری کنند که ما جلوی انها در گرفتیم اما انها بایکی از بانک ها وارد تعامل شدند که به یکی از خیریه ها وام پرداخت کند تا این ماشین ها را خریداری ودر اخیار انها قرار دهد و با در جزیره کیش 9500شرکت ثبت شده که 9300 تا از انها مربوط به یک کد ملی است و2800 مورد برای یک واحد آپازتمان است که یعنی افراد در محل حضور ندارند و کار انها فاکتور فروشی است ومتاسفانه دولت هم لایححه دو فوریتی به مجلس داده است که 12 منطقه آزاد و ویژه جدید تاسیس شود که اگر تصویب شود بنده باید یک سال دیگر باید بیایم و گزارش ارایه دهم و در این زمان هشدار لازم در این مورد را می دهم .

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۲۳ تير ۱۳۹۵
سلام مدیر عامل عزیز. از این که این همه در حق خانواده ات لطف داشتی بهت تبریک میگم. نمیدونم چقدر برات مهمه یا اصلا برات مهم هست یا نه . من و همسرم فقط تو بانک رفاه ضامن داریم چندین ماهه که تو نوبت تعیین شعبه هستیم و هنوز بهمون تعلق نگرفته . همسرم هنوز نتونسته مقدماته عروسیمون رو فراهم کنه از طرفی هم فشار خانواده. میدونی بی پولی اونم برای عروسی ینی چی؟ میدونی کل زندگی ما به ده میلیون بنده؟ کاش اینهمه لطفی که به خانواده ات داشتی رو یک درصدیش رو به ما جوونا اختصاص میدادی
با اشک برات مینویسم خدا ازت راضی باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۲ تير ۱۳۹۵
آقا بیاید به جای این که ۲۵۰ میلیون رو بدید به یک نفر بدید به ۲۵۰ جوان بیکار . اون ۲۵۰ نفر هم میرن دست ۲۵۰ نفر دیگه رو میگیرن و ازدواج میکنن . هم مشکل ازدواج حل میشه هم بیکاری

منه با فوق لیسانس بیکارم سی سالمه هنوز نتونستم ازدواج کنم
چرا برسی نمیشه نظارت بر حقوق ها!؟!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۲ تير ۱۳۹۵
اعدام کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۲۲ تير ۱۳۹۵
به جای اینکه هرسازمانی دیگری مقصر کنه جستجو انجام بشه و مشکل ریشه ای بررسی وآشکار بشه
Germany
ناشناس
۱۰:۲۵ ۲۲ تير ۱۳۹۵
"اللهم عجل لولیک الفرج"
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۲ تير ۱۳۹۵
یه زمانی و همین الان از حقوق کارمندی پدرم که تمامش واسه وام کسر میشه البته باید وام میگیرفت دورش بگردم تا بتونیم درس بخونیم و غذا بخوریم و زندگیشو بچرخونه تا شرمنده خانوادش نباشه ... بله با حقوق ماهی 200 هزار تومان هم سر کردیم خیلی سخته بازم خدارو شکر عجب برکتی میزاره ... اونوقت همین مدیران این اداره حقوق های نجومی و لیست های حقوق جداگانه برای خودشون دارن ... خدا میداند چقدر در حق من و خانوادم و همه کسانی که مثل من هستن ظلم شده ../ یا علی مدد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۲۲ تير ۱۳۹۵
والا ما میریم وام های 2 میلیون تومنی میگیریم اونم با هزارتا دردسر تازه اگه بهمون بدهند!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۴ ۲۲ تير ۱۳۹۵
آقاي عزيز اين حجم پول ها را كه تو خانه نمي گذارند بانك هم سيستمش كامپيوتري همين الان در عرض چند دقيقه روشن مي شود كه هر شخصي چند تا حساب دارد و. چه مبلغي در اين حساب ها است وگرنه يك مدير يا كارمند يا هيات علمي حلال خور تنها پس اندازش در يازنشستگي يك آپارتمان است مثل اكثر پدران ما!
Germany
ناشناس
۰۷:۳۱ ۲۲ تير ۱۳۹۵
سلام یک ملیون حقوق میگیریم خرج زندگی میکنیم تا حداقل فرزندمون پاک و اهل باشه.این سه درصد به گفته ایشون بالای چهل ملیون میگیرن حتما 97 درصد باقی مونده 39999999 میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۸ ۲۲ تير ۱۳۹۵
فقط انهارااعدامكنيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۲۲ تير ۱۳۹۵
دونفر رو اعدام کنید حداقل عبرت بشه واسه بقیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۵ ۲۲ تير ۱۳۹۵
بنده کارگر بیکارهستم وتوی مسکن مهر مینشینم به خاطر پرداخت نکردن قسط ماهی 200هزارتومان و3ماه معوقه داشتم جمعا شده 600هزارتومان ازبانک مدام زنگ وتهدید مصادره منزل وارسال هشدارکتبی شده انوقت طرف 170میلیارد بدهی دارد وراحت وبا پست خوب میگردد
Iraq
ناشناس
۰۵:۱۲ ۲۲ تير ۱۳۹۵
خدایا خودت یه فکری بکن .......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۰ ۲۲ تير ۱۳۹۵
اين مدير عامل بانك رفاه واقعا نبايد مجازات بشه؟؟
شنيدم ميگه حقم بوده!!!! و گرفتن پست از من ناعادلانه بود
چرا نميگيرنش؟؟؟؟
حتما پشت پرده داستان جور ديگه س
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۲۲ تير ۱۳۹۵
اگه نظرمو گرفتید لاقل یک اسی یا پی ام بدید بفهمم دلم خنک شه که خوندید با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه عمل وشفاف سازی بکنید اگه دلو جرات داری جلوی دوربین با سند حرف بزنید اسم ببرید فقط بخاطر اون جوانهایی که بخاطر این مملکت خون دادند مردم ازتون دلسرد شدند بخدا ما تو ایران زندگی میکنیم توفامیل هم کارمند بانک داریم هم پرستار داریم هم فرهنگی داریم هم نظامی فرق حقوقا زمین تا اسمونه مسلمون چرا چرتو پرت میگید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۳ ۲۲ تير ۱۳۹۵
مدیر ها رو با مسولین رشوه گیر باید اعدام کرد مفسد فی الارض هستند و اگر شما کوتاهی کنید منافق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۲ ۲۲ تير ۱۳۹۵
تا زمان دادگاهی کردن گیرندگان حقوق‌های نجومی و تا زمانی که این پول‌ها و طلب‌ها به خزانه‌ی ملت برنگردد و تا وقتی عاملین آن مجازات نگردند عمراً من یکی بخوام مالیات یا عوارض مطالبات دولتی را پرداخت کنم. حرامشون باشه انشاءالله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۰ ۲۲ تير ۱۳۹۵
به عنوان 1 ایرانی از 80 میلیون ایرانی از 1 ریال اضافه دریافتی این مدیران نمی گذرم و به خدا واگذارشان می کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۸ ۲۲ تير ۱۳۹۵
تورا به خدا شرم کنید ، قسم به خون شهدا ، جهاد با اینان از جهاد با کفار داعشی واجب تر است .اینان مثل موش دیوارهای این انقلاب را میجوند.این آقایان مدیران دزد چرا به این مسولیتها گمارده میشوند .کجاید شهیدان ..کجایید با کریها کجایید همت ها کجایید چمرانها کجایید لاله های پرپر شده دشت شلمچه کجایید کربلا پنجی ها کجایید شهدای دشت هویزه کجای امام ببینید با انقلابمان چه میکنن اینان وارثان امانت شهدا نیستن اینان زالوی مرده خوارن که باید دستانشان قطع گردد ..وای بر شما ننگن برشما..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۸ ۲۲ تير ۱۳۹۵
واقعا متاسفم...
بندازین سر یکی دیگه... کجاس اون انسانی که واقعا مردمی باشه و برخورد کنه نکه بندازه سر یکی دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۲ تير ۱۳۹۵
خدا ازشون نگذره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۲ تير ۱۳۹۵
پس بنظر شما مدیران بی لیاقت دزد نیستند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۷ ۲۲ تير ۱۳۹۵
خب حالا بعد از اینهمه داستانسرایی این مبلغ به خزانه دولت برمیگرده با فقط قصه تعریف کردید برامون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۷ ۲۲ تير ۱۳۹۵
خووب میبینم که این اقای مدیر قصد نداره پولارو پس بده ودست به دامن سند سازی شده تا خودشو مدیون نشون بده
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۱ ۲۲ تير ۱۳۹۵
یا خدا. این چه وضعیه واقعا اینا مسلمونن .....
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۱ ۲۲ تير ۱۳۹۵
یا خدا. این چه وضعیه واقعا اینا مسلمونن .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۵ ۲۲ تير ۱۳۹۵
سلام
من امروز دوتاقسط آخر وام رفاه داشتم که تموم میشد جلو پدر خانمم بردند با اینکه هماهنگ کرده بودم از حساب حقوق بازنشستگی برداشتند قرار بود آخر ماه بدمشون خدا لعنتشوندکنه ،ظهر داغون شدم با تماس پدر خانمم یه زنگ خودم نزدن .این آقا رو باید اعدام کنند .قسط تموم شد 40درصد سود دادم
حالا 170میلیارد بدهی رییس بانک کل ایرانم بشی ظلم دیگه بگین چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۳ ۲۲ تير ۱۳۹۵
حرومشون باشه، غارتگرای بیت المال.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۲ تير ۱۳۹۵
لطفاً این پیام را در سایت خود قرار دهید.
ای مسئولین بدانید که در پیشگاه خداوند درباره مسئولیت بر عهده تان پاسخگو خواهید شد و امثال من شاکیان شما خواهیم بود که یا بنا حق پست و مقام خود را اشغال کرده اید که سزاوار آن نبوده اید، یا کوتاهی و مسامحه کرده اید که موجب بروز اینگونه مشکلات و حیف و میل بیت المال که برای شکوفایی و رشد جامعه بوده،شده اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۲ تير ۱۳۹۵
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد، آیا بهتر نبود که اصلا چنین اتفاقاتی رخ نمی داد، حالا چطور میخواهد آنرا پس بدهد، یا واقعا مسولین امر سرشان به کجا گرم بوده، آخه اتفاق از این مهمتر،!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۲۲ تير ۱۳۹۵
آخه واقعا چرا باید خانواده این فرد 170 میلیارد بدهی به ملت داشته باشه.واقعا انصاف و عدالت کجاست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۵ ۲۲ تير ۱۳۹۵
اگر وظیفه سازمان بازرسی کل کشور , نظارت بر حسن اجرای قوانین است, چرا قانون ممنوعیت اشتغال کارمندان دولت به عنوان مهندس مجری نظام مهندسی, رعایت نمیشود, مبحث دوم مقررات ملی ساختمان و اشتغال تمام وقت مجریان ساختمان
Germany
ناشناس
۲۳:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۵
1 تومن حقوق میگیرم برای 9 ساعت کار زیر افتاب با بدترین قانونه کاره موجود .یه وامه 2 ملیونی میخام از بانک بگیرم تا فیش حقوقیه پدر بزرگمم باید وصیثه بذارم.طرف به گفته خودتون 170 میلیارد بدهی داره اونوقت ماهی200 میلیون حقوق میگیره از حقوقش کم نشده تو این چند سال؟ متاسفم .لطفا منتشر بشه حداقل شما ناحقی نکنید.با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۱ تير ۱۳۹۵
خوش به حالتون پس تا حالا کجا بودید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۲ ۲۱ تير ۱۳۹۵
یعنی آنهایی که 39999999 می گیرند جزو 3درصد نیستند. یعنی حقوق های 20میلیونی و 30میلیونی خارج از عرف نیستند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۱ تير ۱۳۹۵
3 درصد کمه؟
اصلا شما بگو یک نفر. مگه فرقی هم می کنه؟
تنها فرق بین تمامی انسانها نزدیکی به خدا است ولا غیر. چرا باید مال ملت را بخورند؟ اگر نیم درصد آنها را مثل کشور چین اعدام کنند، دیگر کسی در کل کشور حتی یک هزار تومان هم رشوه نمی گیرد چه برسد به حقوق نجومی.
آخرین اخبار