ذرت‌های خارق‌العاده کریستالی!+ تصاویر

یک کشاورز آمریکایی موفق شد عجیب‌ترین نوع ذرت را به طور طبیعی تولید کند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه شبکه خبری العالم، یک کشاورز آمریکایی موفق شده است عجیب‌ترین نوع ذرت را به طور طبیعی و بدون هیچگونه دستکاری ژنتیکی تولید کند.

همگی می دانیم که رنگ ذرت سفید درخشنده است که با کباب کردن یا آب پز شدن به رنگ زرد در می آید، اما دانه‌های ذرتی هم وجود دارند که نظیر کریستال و رنگین کمان هستند.

تصور نکنید که این دانه های به هم فشرده شده ذرت فتوشاپ بوده یا صرفا یک دستکاری ژنتیکی استف بلکه این دانه ها طبیعی و احتمالا متعلق به یک نوع ذرت بسیار قدیمی هستند که اخیرا احیا شده است. به این نوع ذرت در آمریکا، ذرت رنگین کمان یا ذرت سنگ شیشه ای گفته می شود.

ذرت‌های خارق‌العاده کریستالی!+ تصاویر

داستان این نوع ذرت بدست یک کشاورز ساده به نام کارل بارنز در ایالت اوکلاهما آمریکا شکل گرفت. این کشاورز دارای مدرک کشاورزی است و در مزرعه خود در این ایالت زندگی می کند.

کارل به کاشت و برداشت برخی از انواع قدیمی ذرت اشتغال داشت و مشاهده کرد که برخی از انواع عجیب ذرت متعلق به دوران گذشته بار دیگر ظهور یافته است و به همین دلیل، اقدام به کاشت و برداشت انواع یاد شده به طور جداگانه کرد.

کارل در سطح وسیعی اقدام به کاشت این نوع خاص از ذرت رنگی کرد و با گذشت زمان، ذرتِ رنگی، موسوم به سنگ شیشه‌ای در سال 1994 نمود یافت.

کارل بارنز، ذرت رنگی را به دوستان کشاورز خود نشان داد و در سال بعد دانه های این ذرت را در اختیار آنان قرار داد و کارل سال بعد برای ادامه زندگی به نیومکزیکو نقل مکان کرد و و از سال 1999 تا 2005 میلادی اقدام به کاشت ذرت رنگی کرد.

ذرت‌های خارق‌العاده کریستالی!+ تصاویر

پس از گذشت چند سال، انواع جدیدی از ذرت ظهور یافت که جذاب تر و درخشان تر بود و کارل نام ذرت کریستال و یا سنگ شیشه ای برای آنها برگزید و انواع این ذرت در سال 2007 میلادی افزایش یافت و در سال 2012 میلادی در سطح وسیعی گسترش یافت.

ذرت شیشه‌ای بر خلاف ذرت معمولی پوست سفتی دارد و هضم آن را با مشکل همراه می کند تا آنجا که برخی از افراد نام این نوع ذرت را ذرت سنگ چخماق گذاشتند و نمی توان آن را به دانه های ذرت بوداده و یا آن را آسیاب کرده و به آرد تبدیل کرد.

ذرت‌های خارق‌العاده کریستالی!+ تصاویر



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
زیبابود وبی خاصیت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
ژن هاي پرشي يا ترانسپوزون ها باعث اين رنگها مي شوند كه خانم باربارا مك كلينتوك اين ژن ها را در ذرت هاي بالا موسوم به ذرت هاي مكزيكي كشف كرد و جايزه نوبل سال 1985 را از آن خود كرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
وای واقعا خوشکله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
باید بگم چندسال پیش تو اخبار استان بوشهر خبر از کشت این محصول رو در استان دادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
اونایی که میگن ای کاش وارد کنیم و ای کاش خودمون داشتیم و غیره و ذالک.
آخه ذرتی که بد هضمه آرد هم نمیشه تازه بو داده هم نمیشه میخوایم چکار؟
حیف بلال های خودمون نیست.
چرا همش مرغ همسایه غازه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
ب چه دردی میخوره اگه نمیشه اونو آسیاب کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
اینارو توبرازجان هم کاشته بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
با سلام ، این خبر را سال قبل هم گذاشته بودید ولی باز هم جذابیت دارد.با تشکر
Netherlands
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
ای کاش تو کشور خودمون بذر این نوع ذرت ها بود یا وارد کشور میکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۵
چه باحال!!
آخرین اخبار