به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سولماز چوبکی کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی این سازمان درباره دمنوش های فله ایگفت: نظارت بر واحدهای تولیدی و وارداتی دم نوش ها توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو و با حضور مسئولان فنی به طور مستمر صورت می پذیرد و این فرآورده ها از لحاظ فلزات سنگین، باقیمانده سموم و مایکوتوکسین ها، بررسی می شوند تا محصولی سالم به دست مصرف کننده برسد.
وی تاکید کرد: مصرف کنندگان باید به موارد مندرج روی برچسب دمنوش از جمله لوگوی سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت محصولات داخلی یا کد رهگیری جهت محصولات وارداتی دقت کنند.
کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مصرف کنندگان همچنین می توانند آمار دمنوش های وارداتی یا تولید داخل دارای مجوز از سازمان غذا و دارو را از سایت سازمان غذا و دارو به نشانی www.fdo.gov.ir دریافت کنند یا با سامانه 1490 جهت پیگیری اصالت کالا تماس بگیرند.
چوبکی افزود: دم نوش ها، نوعی فرآورده های دم کردنی به دو صورت گیاهی و میوه ای هستند که از برگ، گل، ساقه، ریشه، پوستِ میوه یا درخت و دانه های گیاهی تهیه می شوند.
وی اظهار داشت: دم نوش با فرآورده چای نباید اشتباه گرفته شود. چای فرآورده ای است که از غنچه و برگ های لطیف نوعی گیاه پس از طی مراحل عملیاتی مختلف تهیه می شود، اما دم نوش ها ترکیباتی غیر از چای هستند.
کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: در سال های اخیر دم نوش های گیاهی و میوه ای مورد استقبال بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفته اند که از دلایل آن می توان به خاص آن ها و نیز تنوع بخشیدن به نوشیدنی های روزانه اشاره کرد.
وی ادامه داد: دمنوش هایی گیاهی و میوه ای مانند سایر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مشمول اخذ مجوز های لازم از اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هستند.
منبع:سلامت نیوز
انتهای پیام/