کرمانشاه؛

آشپز های کرمانشاه دوم شدند

در جشنواره آش ایرانی آشپزهای کرمانشاهی دوم شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  دراین جشنواره 30 استان کشور با پخت 42 نوع آش محلی ومنطقه ای حضور داشتند

 آش دوغ ، آش ترش ، آش رشته ، آش آلو ، آش شله قلمکار ، َآ ش میوه اردبیلی وچندین آش محلی با سبزیجات محلی هرروز درحجم وسیع ودرغرفه های ویژه هراستان ومنطقه پخت وبه بازدید کنندگان عرضه شد

درنهایت خانم بتول نقدی از استان ایلام با آش مانشت رتبه نخست را ازآن خود کرد

فهمیه صالحی از استان کرمانشاه با آش عباس علی و فریبا صمصامی با آش ترش از استان زنجان به صورتت مشترک دوم شدند و پری خواجه حسنی از استان کرمان و مهناز امیر اصلانی با آش دندونک از استان زنجان عنوان سومی را ازآن خود کردند

منتخب مردمی یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی لیلا زارع از استان کردستان بود .

به نفرات برگزیده کاسه های وصنایع ستی ملیله ، کپمس وچاقوی زنجان اهداشد .

امسال رکورد شرکت گردشگران وخانواده ها به این جشنواره هم شکسته شد وروزانه به طور متوسط بین 60 تا 90 هزارنفر دراین جشنواره حضور یافتند

دربخش صنایع دستی و نمایشگاه این بخش نیزکه همزمان با جشنواره آش برگزارشد صنعتگران برتر نمایشگاه ملی صنایع دستی معر فی شدند.

سه غرفه برگزیده این جشنواره هم به ترتیب یوسف نقی‌لو از غرفه قلمزنی استان زنجان، سمیه ایران‌ بان از غرفه تراش سنگ استان فارس ، سیدیونس کاظمی از استان چهارمحال و بختیاری بودند

‌غرفه گلیم استان گلستان نیز به سرپرستی خانم رحیمه رحیمی بعنوان غرفه برتر اخلاق شناخته شد.

همچنین از نیما ذاکری در رشته سراجی سنتی از استان کهکیلویه و بویر احمد بعنوان هنرمند برگزیده انتخاب گردید.

انتهای پیام/پ
برچسب ها: کرمانشاه ، آشپز ، دوم ، جشنواره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار