وزیر نفت ایران می‌گوید تهران عرضه نفت خود را محدود نخواهد کرد و به دنبال سهم حدود ١٣ درصدی خود از مجموع تولید نفت اوپک است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی، بیژن زنگنه که برای شرکت در اجلاس مجمع بین‌المللی انرژی به الجزیره، پایتخت الجزایر رفته است، سه‌شنبه در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی بلومبرگ افزود ایران تولید نفت خود را در سطح کنونی تثبیت نمی‌کند و قصد دارد تولید روزانهٔ نفت خود را به چهار میلیون بشکه برساند.

وزیر نفت ایران بار دیگر تأکید کرد ایران به دنبال سهم حدود ١٣ درصدی خود از مجموع تولید نفت اوپک مانند دوران پیش از تحریم است.

با توجه به اینکه مجموع تولید نفت اعضای اوپک در شهریور امسال به حدود ٣٣ میلیون و ٧٠٠ هزار بشکه رسیده ایران برای رسیدن به سهم 13 درصدی باید تولید خود را به  چهار میلیون و ٤٠٠ هزار بشکه نفت در روز برساند. تولید نفت ایران در خردادماه امسال از مرز سه میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه در روز گذشته است.

زنگنه هدفش از شرکت در اجلاس الجزیره را دیدار و تبادل‌نظر با نمایندگان دیگر اعضای اوپک دانست و گفت ممکن است در نشست رسمی این سازمان در ماه نوامبر امسال، توافقی رسمی درباره عرضه نفت به دست آید.

وزیر نفت ایران دیداری نیز با عبدالمالک سلال، نخست‌وزیر الجزایر، داشت که محور گفتگوها درباره بازار نفت بود.

زنگنه پس‌ازاین دیدار گفت تهران برای ثبات بازار نفت همیشه تلاش کرده است و همچنان این روند را به نفع همه کشورهای تولیدکننده نفت ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به «رابطه درازمدت و دیدگاه مشترک» ایران و الجزایر در اوپک تصریح کرد هنوز برای توسعه روابط دو کشور مشکلاتی وجود دارد که قرار است طی جلساتی دو جانبه برای حل آنها تلاش شود.

پانزدهمین نشست مجمع بین‌المللی انرژی سه شنبه آغاز شده است و فردا چهارشنبه نیز ادامه دارد.

وزیران نفت کشورهای عضو اوپک در این نشست راه‌های تثبیت تولید و افزایش قیمت نفت را بررسی می‌کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۵
عزیزان نفت یک ماده خام با ارزش ایت که درون خود چندین مواد اولیه و محصول بسیار گرانبها و قیمتی نگهداشته است. در واقع نفت چون دری گرانبها ست که درون خود نه یک الماس بلکه صدها الماس بزرگ و گران دارد. آیا فروش این ماده خام با قیمت بسیار پشیز و ناچیز افتخار آفرین است یا نگهداری آن در کشور و استخراج و سنتز الماسهای بسیار باارزش و قیمتی آن ؟ با وجود فروش بیشتر نفت میتوان کارآفرینی نمود و اقتصاد کشور را چرخاند و بهبود داد یا با کارآفرینی با آن داخل کشور ؟ راستی چرا آمریکا و اسراییل همه توان خود را برای انبار نفت بکار برده اند و کشورهایی چون ما برای فروش آن ؟؟؟؟

خواهشمندم نامردی نکنید و مطلب را چاپ کنید آقایان رسانه دولتی ( و نه ملی )
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
حتی یک بشکه نفت را نباید در رقابت از دست داد. کشور ما بهترین سود را در زمان تحریمها برای انها فراهم کرده بود دیگر نوبت انها است تولید خود را کم کنند.
آخرین اخبار