نسخه ای ویژه برای تقویت تارهای صوتی

استفاده از سبزیجات، غذاهای نرم و مایع و بخور گیاهان مرطوب در رفع گرفتگی صدا تاثیر چشمگیری دارند.

حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره علل گرفتگی صدا گفت: عوامل مختلفی از جمله سرماخوردگی، سرفه، ورم تارهای صوتی، خوردن غذاهای تند و ادویه جات، ترش، کشیدن سیگار و قلیان، غذاهای چرب، سرخ شده و پرحجم، شیرینی جات و فریاد زدن تاثیر زیادی در ایجاد اختلال در عملکرد تارهای صوتی و گرفتگی صدا دارند. 

وی اظهار کرد: استفاده از غذاهای آب پز و مایع، سبزیجات خصوصا اسفنجاج، برگ کلم پخته شده به همراه عسل، شیر گرم به همراه نشاسته، زرده نیم پز تخم مرغ، نخود، آب تره و استنشاق روغن اسطوخودوس در از بین بردن گرفتگی صدا تاثیر چشمگیری دارد.

این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: استفاده از بخور آب و بخورهای مرطوب مانند بابونه، نعناع، آویشن، مرزنجوش، تخم گیشنیز، باز کننده راه تنفس و تقویت کننده تارهای صوتی هستند.

وی بیان کرد: خوردن عناب به همراه ریشه شیرین بیان و ختمی در باز کردن صدا تاثیر چشمگیری دارد، همچنین مصرف ترکیب تخم به‌دانه و تخم شربتی، سپستان(صمغ عربی یک ترکیب لعاب دار) برای تقویت تارهای صوتی بسیار موثر است.

عظمایی افزود: ترکیب گل پنیرک، شکر پیوال، قدومه شیرازی، تخم مرو و بارهنگ، ضد خلط و سرفه، ضد عفونی کننده، باز کننده سریع صدا است که مصرف جرعه جرعه آن تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی صدا دارد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار