ساری،

واحدهای سورتینک زیر ذره بین کارشناسان جهاد کشاورزی

با حضور کارشناسان مجرب، امسال از رنگ افزایی بیش از 90 درصد مرکبات نارس در قائم شهر جلوگیری شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مهدی زینی، رئیس اتحادیه باغداران قائم شهر با بیان اینکه 18 سورتینگ دار قائم شهری پارسال به دلیل رنگ افزایی مرکبات نارس اخطار دریافت کردند، گفت: با حضور کارشناسان مجرب و برگزاری کلاس های آموزشی برای سورتینگ داران، رنگ افزایی مرکبات امسال در این شهرستان به کمتر از 10 درصد رسید.

وی با بیان اینکه از 170 واحد سورتینگ فعال در قائم شهر تنها 50 واحد دارای مجوز است، افزود: بیش از 500 واحد سورتینگ و بسته بندی در مازندران وجود دارد که 80 درصد آنها به صورت سنتی و بدون مجوز فعالیت دارند.

رئیس اتحادیه باغداران قائمشهر به رشد 10 درصدی تولید مرکبات امسال در این شهرستان اشاره کرد و گفت: به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی، تولید مرکبات در این شهرستان به 300 هزار تن رسیده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار