اصفهان؛

افزایش 20 برابری مصرف کودهای شیمیایی در تولید محصولات غذایی

استفاده از کودهای شیمیایی در تولید محصولات غذایی استان اصفهان در مدت 25 سال گذشته 20 برابر شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: نیترات به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده سلامت انسان ها سبب شیوع انواع سرطان و تومور می شود.

حمیدرضا رحمانی افزود: منابع نیترات در آب و خاک شامل آلی، معدنی، طبیعی و غیرطبیعی می شود که سرانه مصرف این ماده برای بدن روزانه 3.65 میلی گرم م که بیش از این مقدار برای بشر خطرآفرین است.

وی گفت: در هر لیتر آب50 میلی گرم نیترات وجود دارد و این میزان در محصولات کشاورزی چندین برابر شده که مسبب آن مصرف کودهای آلی شیمیایی است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان کاهش مصرف کود های شیمیایی را ضروری دانست و افزود: اگر شرایط با همین روند پیش رود سلامت جامعه به شدت در خطر است.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار