ساری،

تلخ شدن آب دریای خزر و فرار ماهیان

برف اخیر سبب تلخ شدن آب دریای خزر و کاهش صید ماهیان استخوانی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،حسین قدیری مدیرعامل اتحادیه پره مازندران گفت: سرمای اخیر و آب شدن برفها سبب تلخ شدن آب دریا و فرار ماهیان به اعماق دریای خزر شده است.

وی با بیان اینکه درجه پایین آب نیز سبب شد ماهیان به عمق دریا بروند، افزود: این شرائط در مناطق غربی استان که فاصله کوه و دریا کم است بیشتر به چشم می خورد.

قدیری افزود: فرار ماهیان به اعماق دریا سبب کاهش صید در ماه گذشته شده است.

مدیرعامل اتحادیه پره مازندران گفت: با توجه به پیش‌بینی های هواشناسی دریایی مبنی بر بارش برف در مازندران، 4 هزار صیاد مازندرانی نگران هستند که کاهش صید پارسال دوباره تکرار شود.

شیخ تبار معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران نیز گفت: 571 تن ماهی از آغاز فصل صید ماهی تاکنون در استان صید شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 41 درصد افزایش دارد.

وی با بیان اینکه از مجموع ماهیان صید شده 179 تن سفید و 378 تن کفال بوده است، میزان افزایش صید این ماهیان را به ترتیب 20 و 69 درصد اعلام کرد .

چهار هزار صیاد عضو 53 شرکت تعاونی صیادی پره مازندران هستند.

فصل صید ماهیان استخوانی در دریای مازندران از 17 مهر آغاز می شود و تا اواخر فروردین ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار