اهواز؛

افتتاح بزرگ ترین سایت بازسازی دستگاه‌های حفاری کشور در اهواز

مدیر بازسازی و ارتقاء دستگاه‌ها و تجهیزات حفاری شرکت ملی حفاری ایران از افتتاح بزرگ ترین سایت بازسازی دستگاه‌های حفاری چاه‌های نفت و گاز در کشور در حومه کلانشهر اهواز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیژن سیستانی، مدیر بازسازی و ارتقاء دستگاه‌ها و تجهیزات حفاری شرکت ملی حفاری ایران بیان داشت: این سایت در زمینی به مساحت 9 هکتار در طرح مرکزیت شرکت موسوم به سدین احداث شده است.

وی افزود: در این سایت امکانات و تجهیزات لازم برای بازسازی همزمان چهار دستگاه حفاری پیش‌بینی شده است.

سیستانی تصریح کرد: در این مجموعه دو سوله در ابعاد 40 در 20 و 50 در 24 متر مربع با ارتفاع 10 و 12 متر ساخته شده که یکی مربوط به سند بلاست و رنگ‌آمیزی و سوله دوم برای بازسازی دکل اختصاص یافته است.

مدیر بازسازی و ارتقاء دستگاه‌ها و تجهیزات حفاری شرکت ملی حفاری ایران اذعان داشت: در گذشته در فصل بارندگی و فصول گرم سال انجام کار بازسازی دچار وقفه و با مشکلاتی صورت می‌گرفت که با بهره‌برداری از این سایت در عمل کار به طور مستمر دنبال می‌شود و عملیات بازسازی شتاب می‌گیرد.

سیستانی با اشاره به ایجاد فضای مناسب اداری، ساخت سکوی شست‌وشو همراه با تجهیزات مربوطه و روزآمدسازی شبکه روشنایی و آب، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون تمام کارهای تعمیرات و بازسازی در این مجموعه انجام می‌شود.

وی گفت: در زمان حاضر سه دستگاه حفاری 57، 82 و 56 فتح برای تعمیرات دوره‌ای و بازسازی به این سایت انتقال یافته است و اورهال دکل حفاری  42 فتح نیز با پشتیبانی سایت بازسازی اهواز در موقعیت عملیاتی در جزیره خارگ انجام خواهد شد.

بیژن سیستانی زمان پیش‌بینی‌شده برای بازسازی هر دستگاه حفاری خشکی را 60 روز عنوان کرد و افزود: بازسازی دکل 57 فتح در مراحل پایان کار قرار دارد و بزودی این دستگاه به موقعیت عملیاتی انتقال خواهد یافت.

وی مراحل بازسازی (اورهال) دستگاه‌های حفاری را شامل سازه، مخازن سیال، مخازن آب، تجهیزات مکانیک شامل دراورکس، پمپ‌های سیال، ژنراتورها، سیستم بالابری، تجهیزات برق شامل تراکشن موتورها، الکتروموتورها و اتاق کنترل برق (SCR) و تجهیزات الکترونیک و ابزار دقیق برشمرد.

سیستانی اظهار داشت: به موازات تعمیرات اساسی و بازسازی دکل‌های حفاری در بخش خدمات فنی نیز بازسازی کامل  سه دستگاه تراک سیمانزنی، سه دستگاه تراک اسیدزنی و یک دستگاه لوله مغزی سیار در دست اجراست.

این مقام مسئول با بیان این‌که در زمینه بازسازی و تعمیرات دستگاه‌ها و تجهیزات حفاری از توان شرکت‌ها و پیمانکاران داخلی نیز استفاده به عمل می‌آید، بیان کرد: در این ارتباط با 18 شرکت و پیمانکار قرارداد داریم که 14 مورد آن از استان خوزستان هستند.

وی با اشاره به این‌که هم‌اکنون 40 فقره قرارداد و دستور کار به ارزش 90 میلیارد تومان را در دست اجرا داریم، یادآور شد: برای بازسازی هر دکل حفاری 400 نفر از کارکنان بخش‌های مختلف شرکت و 300 نفر از شرکت‌های طرف قرارداد با ملی حفاری همکاری می‌کنند.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار