ضرورت تغییر مدل سنتی نظام بانکی

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بر ضرورت وضع قوانین برای کسب و کارهای نوظهور از جمله فین تک ها تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی دیواندری در نشستی خبری در حاشیه مراسم اختتامیه ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، اظهار داشت: ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت از نظر محتوا با همایش قبلی متفاوت بود چرا که این همایش با این دیدگاه برگزار شد که نظام بانکی نیازمند بازآفرینی در اثر پیشرفت های وسیع حوزه الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

وی با بیان اینکه یکی از استفاده کنندگان اصلی از فناوری اطلاعات و ارتباطات نظام بانکی است، افزود: از اولین همایش بانکداری الکترونیک موضوعات روز به عنوان عناوین و محورهای همایش انتخاب شده است.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی ضمن اشاره به عنوان همایش امسال بر ضرورت تغییر نوآوری محصول به نوآوری فرآیند و مدل کسب و کار تاکید کرد و گفت: در این همایش کسب و کاری که به نظر می رسید نظام بانکی در آینده با آن تحول چشمگیری پیدا کند مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با تاکید بر اهمیت بازآفرینی در نظام بانکی گفت: اینکه نظام بانکی در گذشته کارهای دستی را رایانه ای کرده اقدام خوبی است ولی کافی نیست چرا که باید ساختار، نیرو، فرهنگ و سایر بخش های کسب و کار متناسب با مدل های نوین تغییر کرده و به روز شود.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با اشاره به فاصله بسیار بالای نظام بانکی با دنیا گفت: به تدریج آثار این فاصله بسیار زیاد را خواهیم دید و بر همین اساس باید وارد فازی شویم که از تحولات در جهت سرویس دهی به مردم استفاده شود.

وی با تاکید بر ضرورت وضع قوانین و مقررات برای شرکت ها و بخش های جدید حوزه آی تی و پرداخت از جمله فین تک ها تصریح کرد: زیرساخت های فناوری اطلاعات مناسب با قوانین باید توسعه پیدا کند.

دیواندری به تشریح برخی از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک پرداخت و ادامه داد: سوئیچ درگاه های بانکی به کشورهای دیگر، استفاده از کارت های بین المللی و کارت های داخلی در سایر کشورها، توسعه زیر ساخت پرداخت همراه و امضای دیجیتال از موضوعاتی بود که در این همایش مورد رسیدگی قرار گرفت.

دبیر ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با اشاره به بررسی نقش و جایگاه شبکه بانکی در این همایش گفت: مدل سنتی باید در نظام بانکی پوست اندازی کند و به سمت مدل جدید بانکداری الکترونیک حرکت کنیم.

وی به اهمیت انطباق با بانکداری بین الملل اشاره و تصریح کرد: با کم رنگ شدن تحریم ها، نیازمند 
بستر مناسب برای پیوستن به فضای بین الملل و همچنین انطباق با قوانین و استانداردها هستیم.

دیواندری از بررسی مدل های کسب و کار نوظهور، پول های جدید و شرکت های دانش بنیان جدید در این همایش خبر داد و گفت: نظام بانکداری جدید امکان تحقق اهداف و آرمانهای بانکداری که در گذشته ممکن نبود را میسر می کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار