بندرعباس؛

افزایش تولید مرغ سبز

تولید مرغ سبز در شهرستان بستک قطب تولید مرغ هرمزگان ، شصت درصد افزایش یافته است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سعدالله رحمانی معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال نزدیک به پانصد تن مرغ سبز در شهرستان بستک تولید شده است.

وی افزود: افزایش واحد های مرغداری، علت افزایش تولید است.

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از دو میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه، و ورود سالانه بیش از پانزده هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است.

سعدالله رحمانی گفت: در سه واحد از مرغداری های شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش می دهند.

وی افزود:استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است.

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.

شهرستان بستک با هشتاد هزار نفر جمعیت در دویست و بیست کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است .

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.