بجنورد؛

افزایش ده درصدی قارچ خوراکی در خراسان شمالی

میزان تولید قارچ در خراسان شمالی در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با اعلام تولید 85تُن قارچ در چهار واحد صنعتی و 35 واحد خانگی استان گفت: این میزان تولید قارچ در خراسان شمالی در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10درصد افزایش یافت.

محمدعلی شریکیان با اشاره به اینکه تاکنون 250 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان واحدهای تولیدی قارچ پرداخت‌ شد، افزود: برای توسعه پرورش قارچ در استان، تسهیلات 12 و نیم درصدی صندوق توسعه و مشاغل خانگی بانک کشاورزی، با بازپرداخت هفت سال پرداخت می شود.

شریکیان از ساخت دو واحد تولیدی قارچ با ظرفیت 400تُن در شیروان و اسفراین خبر داد و افزود: بیشترین نوع قارچ تولیدی خراسان شمالی، دکمه‌ای و صدفی است.

سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی، یک کیلو و 200 گرم است.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.