اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهید، این مطلب را بخوانبد.

طرز تهیه سالاد باقالا و پنیربه گزارش خبرنگار گروه مجله سر گرمی باشگاه خبرنگاران جوان، برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر.
– باقالای ریز؛ ۹۰۰ گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
– روغن زیتون؛ ۴ قاشق سوپ‌خوری.
– گوجه‌فرنگی؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴ قسمت تقسیم شود)
– سیر؛ ۴ حبه (رنده شود)
– پنیر فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)
-شوید تازه خردشده؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری.
-زیتون ساده؛ ۱۲ عدد.
-نمک و فلفل به مقدار کافی.
-شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین.
 روش پخت:
 ۱ – باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
نکته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
 ۲ -تابه‌ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهید که گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا کنند.
 ۳ -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسه‌ای بلوری آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
نکته یک: برای آنکه این سالاد کمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
نکته ۲: با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید.

انتهای پیام/
برچسب ها: سالاد ، باقلا ، پینر ، سلامت ، نان ، سبزیجات ، طعم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.