فوتبالیست ها و ورزشکاران باید از شهید نادری الگو بگیرند

رییس فدراسیون روستایی و بومی محلی کشور گفت: امروز باید همه ورزشکاران و فوتبالیست های جوان ما به خصوص ورزشکاران روستایی از شهید نادری ها در زندگی ورزشی و اجتماعی خود الگو بگیرند.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، در ایامی که می گذرد حیف است از جوانانی نام نبریم که جان شیرین خود را برای امنیت امروز جوانان ما فدا کردند در حالی که خود جوان بودند و هزاران آرزوی شیرین در دل داشتند ولی با حس وظیفه شناسی قید درس کار و ورزش را زدند و به ندای رهبر خود گوش کردند و سینه را مقابل دشمن بعثی و صهیونیستی سپر کردند تا امروز فرزندان ما در ایام نوروز جام های فوتبال و ورزش های بومی و محلی و جشن خود را در آرامش کامل برگزار کنند .

فوتبالیست ها و ورزشکاران باید از شهید نادری الگو بگیرند

یکی از همین جوانان فوتبالیست شهید الله مراد نادری بود که در تیم های مختلفی فوتبال بازی کردولی در موقع حساس دفاع مقدس از همه آنها دل کند و در راه هدفش به شهادت رسید.

رییس فدراسیون روستایی و بومی محلی کشور در این خصوص گفت: فوتبالیست شهیدالله مراد نادری یک نمونه و اسوه اخلاق اسلامی،در ورزش روستایی کشور است که باید نسل جوان و به خصوص فوتبالیست ها و ورزشکاران رفتار اورا سرمشق زندگی خود قرار دهند.

غلام رضاجعفری اظهار داشت: شهید نادری یکی از ورزشکاران و فوتبالیست های با اخلاق روستای تکه نهاوند بود که به دلیل منش پهلوانی،اخلاق نیکو و دشمن ستیزی مورد احترام جوانان و ورزشکاران است و باید به عنوان یک الگو اسلامی و انقلابی به تمامی مردم ایران معرفی شود .

فوتبالیست ها و ورزشکاران باید از شهید نادری الگو بگیرند

وی گفت: هرسال در نقاط مختلف کشور و شهرستان نهاوند مسابقات ورزشی با یاد و خاطره شهدای ورزشکار برگذار می شود، که در نهاوند تیم فوتبال  روستای تکه به نام همین شهید در مسابقات ورزشی مختلف شرکت می کند. 

جعفری افزود: فوتبالیست شهید الله مراد نادری در دوم تیرماه سال 1340 در روستای تکه دیده به جهان گشود ، 6 ماه از تولدش نگذشته بود که پدر با ایمان و مومن خود را از دست داد چند سال بعد هم در اوج دوران شاد کودکی مادر وی به دیار باقی شتافت .

نایب رئیس فدراسیون ورزش های بومی و محلی جهان اظهار کرد: این ورزشکار شهید در همان سنین کودکی تنها شد و با توکل به خدا و زیر سایه برادر بزرگترش یعنی حسین مراد نادری که وی نیز سابقه مبارزاتی برعلیه رژیم ستم شاهی در تهران دارد و اکنون از معتمدین محلی است پرورش یافت .

وی بیان کرد: شهید نادری پس از طی دوران کودکی به دبستان انوشیروان آن زمان روستای تکه رفت و بادقت و مشقت فراوان درس می خواند، که همکلاسی ها و مردم روستا و معلمانش وی را دارای شخصیتی دوست داشتنی و با اخلاق و ادب می شناختند.

جعفری عنوان کرد: این شهید عزیز در ورزش مدرسه و بخصوص فوتبال و مسابقات دو در مدرسه سر آمد همه دانش آموزان بود ،دست تقدیر و مشکلات فراوان اقتصادی آن دوران اجازه نداد وی بیشتر از 5 کلاس درس خود را ادامه دهد.

رییس فدراسیون روستایی وبومی محلی کشور بیان کرد: این شهید پس از مدتی کار در تهران در دوران جوانی جذب صداو سیمای ملی آن زمان  شد و در واحد تاسیسات مشغول به کارشد که خیلی زود تمامی فوت و فن کارهای تاسیساتی مانند لوله کشی ، برق کشی و نگهداری موتور خانه تاسیسات را یاد گرفت.

وی گفت: شهید نادری در دوران انقلاب در سال ۵۷ و قبل از آن به مبارزه بارژیم شاه روی آورد و مخفیانه نوار و رساله امام را بین انقلابیون و دوستانی که می شناخت توزیع  می کرد.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های بومی و محلی جهان اظهار کرد: درهمان ایامی که شهید در صداوسیما مشغول به کار بود عضو تیم فوتبال آن سازمان شد، و در محلات تهران نیز به فوتبال می پرداخت.

جعفری افزود: در دوران حساس و اوج انقلاب در بهمن ۵۷ که صداوسیما با حضور گاردی ها و ساواک شاه اداره می شد، شهید نادری با گرفتن اسلحه به دست  با مبارزه با آنها پرداخت، و بعد از پیروزی انقلاب اسلحه خود را تحویل کمیته انقلاب داد که در این زمان شهید نادری ۱۷ سال بیشتر نداشت.

وی گفت :بعد ازانقلاب تا سال ۵۹ در صداوسیما بود،ولی بعداز مدتی به صورت داوطلبانه و یک سال زود تر ازسن ۱۹ سالگی به جبهه اعزام شد و در پادگان نیروی هوایی دزفول عضو تیم فوتبال این پایگاه و امیدیه اهواز شد،  با توجه به بازی خوبی که انجام می داد فرماندهان به وی تاکید کردند که در پایگاه بماند و تا پایان خدمت عضو تیم شود.

رییس فدراسیون روستایی وبومی محلی کشور عنوان کرد: شهید نادری به دلیل بدن ورزیده و ورزشکاری که داشت، دوره چتربازی و عملیات های چریکی و نبرد کوهستان را خیلی زود فرا گرفت و جزو نیروهای مخصوص شهید چمران در کردستان شد.

جعفری گفت: وی بعد از این عملیات به پایگاه شهید نوژه همدان منتقل شد.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های بومی و محلی جهان اظهار کرد: در ۱۵ مرداد سال۱۳۶۱ با توجه به این که بیش از ۲۰ روز بود که خدمت سربازی وی به پایان رسیده بود، در جبهه باقی ماند و در یکی از عملیات ها در منطقه قصرشیرین پس از به درک واصل کردن بیش از 29 عراقی در حالی که تیر بارش به علت شلیک زیاد گیر کرده بود از ناحیه سر و پیشانی مورد اصابت تک تیرانداز نیروهای بعثی عراق قرار گرفت وبه شهادت رسید.

وی گفت: بعد از شهادت این شهید برادرش حسین مراد نادری به ملاقات عمومی حضرت امام خمینی (ره)درحسینیه جماران رفت.

جعفری گفت: شهیدنادری دراوج دوران جوانی از خود گذشت، و با اطاعت از ولی امر خود به خدا رسید ، وی در قسمتی از وصیتنامه خود ما را به اطاعت از رهبر رعایت واجبات شرعی  امر با معروف ونهی از منکر  و خوهران را به حفظ حجاب و جوانان را به تحصیلات و ورزش توصیه می کند.

رییس فدراسیون روستایی وبومی محلی کشور اظهارکرد: زندگی کوتاه اما پربار شهید نادری برای ورزشکاران و بخصوص فوتبالیست ها سرشار از نکات آموزنده اخلاقی ورزشی و ایمانی است و باید امثال این شهید برای نسل جدید الگوسازی شوند.

وی افزود:یکی از برنامه های فرهنگی و آموزشی این فدراسیون شناسایی ورزشکاران شهیددر تمامی روستاهای کشور و معرفی آنها به عنوان الگوی رفتاری و اخلاقی اسلامی به نسل جدید است، برهمین اساس در چند سال اخیر تمامی مسابقات بومی و محلی و جام های فوتبال نوروزی با نام این شهداء برگزار می شود.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های بومی و محلی جهان عنوان کرد: فیلم مستند شهید نادری ودیگر شهدای روستای تکه تهیه و از شبکه های سیما پخش شد که بازتاب خوبی در بین جوانان داشت.

احمد علی پیرزادی از دوستان شهید می گوید: شهید نادری در ورزش، اخلاق،عبادت و اطاعت از رهبری از تمامی مردم روستا و جوانان جلوتر بود، زیرا در ورزش کمتر کسی به تکنیک و تاکتیک وی  می رسید.

پیرزادی اظهار کرد: شهید نادری مظلومانه شهید شد و در طول این سال ها مظلوم بود، چرا که باید از این شهیدان کتاب ها نوشته شود و به عنوان الگوی مناسب برای نسل نوجوان و ورزشکار ما معرفی شوند تا آنها به دنبال الگوهای غربی نباشند.

گزارش از حسین سهرابی

انتهای پیام /ت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.