طرز تهیه‌ی کیک زبرا (گورخری)

امروز برای شما دستور پخت کیکی را قرار داده‌ایم که ظاهر آن می‌تواند برای بچه‌ها خوشایند باشد. مراحل پخت این کیک بسیار آسان است. برای آشنایی با روش پخت، با ما همراه باشید.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز برای شما دستور پخت کیکی را قرار داده‌ایم که ظاهر آن می‌تواند برای بچه‌ها خوشایند باشد. مراحل پخت این کیک بسیار آسان است. برای آشنایی با روش پخت، با ما همراه باشید.
 
 
طرز تهیه‌ی کیک زبرا (گورخری) 
 
طرز تهیه‌ی کیک زبرا (گورخری)  
 
مواد لازم:
 
تخم مرغ: 4 عدد
 
شکر: 1 پیمانه
 
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
روغن: 1 پیمانه
 
شیر: 1 پیمانه
 
آرد: دو و نیم پیمانه
 
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
 
نمک: کمی
 
پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را با هم‌زن خوب هم می‌زنیم.  
 
حالا نوبت اضافه کردن روغن و شیر است. پس از اضافه کردن این دو ماده، هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد صاف و یکدست شوند.  
 
آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم تا جایی که مخلوط کاملا یکدست شود.
 
مایه‌ی کیک را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. یک قسمت از مایه را با پودر کاکائو مخلوط می‎کنیم.
 
قالب کیک را چرب می‌کنیم. ابتدا کمی از مایه‌ی کیک را که کرم رنگ است و کاکائو ندارد داخل قالب می‎ریزیم. سپس به همان میزان از مایه‌ی کاکائویی را روی آن می‎ریزیم. این طبقه طبقه ریختن مایه‎ی کیک را تا تمام شدن آن، ادامه می‎دهیم.
 
قالب را در فری با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می‎دهیم.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار