پیمانکاران و کارکنان مدت موقت نفت تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می گیرند

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت از رایزنی با یک بیمه برای قرارگیری کارکنان مدت موقت و پیمانکار تحت پوشش بیمه تکمیلی خبر داد.

پیمانکاران و کارکنان مدت موقت نفت تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می گیرندبه گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،حبیب الله سميع مدیر عامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز در ساختمان شماره 2 بهداشت و درمان برگزار شد،  اظهار داشت :همکاران مدت موقت و پیمانکاران صنعت نفت تابع قانون کار بوده، دفترچه تامین اجتماعی دارند و سرانه درمان را به تامین اجتماعی پرداخت می کنند، اخیراً برای پوشش تکمیلی این قشر از همکاران با یک بیمه مذاکراتی داشته و آماده ايم قرارداد لازم را در این زمینه منعقد کنیم.
 
وی ادامه داد :اگر بیمه طرف قرارداد شرایط ما را پذیرفته و هزینه های درمان را تقبل کند در بخش هایی که با ظرفیت خالی مواجه هستیم، پذیرای همکاران مدت موقت و پیمانکاران خواهیم بود.
 
وی ادامه داد: با استقبال بسیار خوب اجرای طرح درمان غیرمستقیم در صنعت نفت، شاهد ایجاد ظرفیت های خالی درمانی هستیم که اولویت سازمان، نیروهای قراردادی و پیمانکار هستند.

سمیع بیان داشت: البته هم اکنون در اکثر مناطق صنعتی برای همکاران قراردادی مدت موقت و پیمانکار نیز معاینات دوره ای انجام می شود.

وی با بیان این که همکاران قرارداد مدت موقت و پیمانکاری ترجیحا زیر پوشش یک بیمه باشند، گفت: این راهکار برای شتاب در پیشبرد کار بسیار اهمیت دارد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به این که در بعضی از بخش‌ها به‌ویژه مراقبت‌های ویژه محدودیت پذیرش وجود دارد، افزود: در بخش‌های سرپایی ظرفیت خالی بسیاری وجود دارد که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به نیروهای قرارداد مدت موقت و پیمانکاری را راحت تر می‌کند.

**ساخت بیمارستان جدید نفت در  منطقه میرداماد تهران

وی با بیان این که بیمارستان نفت تهران قدمتی 60 ساله دارد، تصریح کرد: ساختمان این مرکز ارائه خدمات درمانی را هم به لحاظ قدمت و هم به لحاظ جایگاه فیزیکی که در مرکز شهر دارد، تحت تأثیر قرار داده است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت افزود: خوشبختانه زمینی در منطقه میرداماد برای انتقال این مرکز در نظر گرفته شده است که به‌زودی سند آن گرفته و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.


**راه اندازی نخستین مرکز پزشکی از راه دور دریایی در سکوی نفتی

سمیع با اشاره به راه اندازی نخستین مرکز تله مدیسین (پزشکی از راه دور) دریایی در سکوی نفت و گاز SPQ1 خلیج فارس با بیش از 120 کیلومتر فاصله با عسلویه گفت: راه اندازی این مراکز استفاده کارکنان صنعت نفت از امکانات تخصصی درمانی و بهداشتی را فراهم و از بسیاری از اعزام‌های بی رویه جلوگیری کرده است.

وی با اشاره به برنامه افزایش مراکز تله مدیسین در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اظهار کرد: برای این منظور باید زیرساخت‌های لازم از سوی شرکت خطوط لوله و مخابرات صنعت نفت و همچنین واحدهای مربوطه ایجاد شود.


**فاز نخست بیمارستان امیدیه افتتاح می شود

سمیع با اشاره به این که برخی طرح‌های سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت سال گذشته افتتاح شدند، گفت: فاز نخست بیمارستان امیدیه هم اکنون آماده بهره برداری و در حال نصب تجهیزات است و امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان امسال مراسم افتتاح این مرکز انجام شود.

وی به افتتاح بیمارستان گچساران تا هفته دولت اشاره و تصریح کرد: عملیات ساختمانی بیمارستان آبادان نیز حداقل تا پایان سال 96 به طول می انجامد و پس از آن نیز زمانی برای تجهیز بیمارستان لازم است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به این که بسیاری از خانواده‌های صنعت نفت در محدوده غرب تهران ساکن هستند، گفت: پلی کلینیک و دی کلینیک آزادی نیز به‌زودی به بهره برداری رسمی می‌رسد تا ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی به کارکنان صنعت باشد.

سمیع ادامه داد: مرکز درمانی شاهین شهر در اصفهان نیز راه اندازی شده اما به طور رسمی افتتاح نشده است اما روزانه حدود 700 بیمار به این مرکز مراجعه می کنند. همچنین عملیاتی ساختمانی مرکز درمانی هزار جریب اصفهان نیز در حال انجام است که امسال و در هفته دولت به بهره برداری می رسد.

**احداث مرکزخدمات رسانی اورژانس در عسلویه


وی از بهره برداری از یک پلی کلینیک جدید در منازل سازمان کارکنان پتروشیمی در ماهشهر در 6 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: تروماسنتر (مرکز خدمات رسانی اورژانس) سطح 3 نیز در منطقه شیرین نو عسلویه از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ساخته خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای نفت در منطقه غرب کارون و میدان آزادگان افزود: راه اندازی مرکز بهداشتی و درمانی در منطقه هویزه در قالب پلی کلینیک یا دی کلینیک نیز در دستور کار قرار دارد.

**بدقولی وزارت بهداشت ودرمان

سمیع با بیان این که انجام پروژه های در حال احداث نیاز به کادر پزشکی نیز دارد، افزود: با توجه به ممنوعیت جذب نیروی انسانی در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، این سازمان برای ارائه خدمات بیشتر به کارکنان، الگوی برون سپاری را در دستور کار قرار داده است که در این الگو، با انجام تشریفات قانونی، با در اختیار دادن مکان مرکز درمانی به پیمانکار، تجهیز و کادر پزشکی از سوی پیمانکار صورت می گیرد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت:علی رغم انعقاد تفاهم نامه بین صنعت نفت و وزارت بهداشت و درمان ،به هنگام درخواست برای کادر پزشکی آنها اعلام کردند که صنعت نفت پول بسیار دارد ،بنابراین خودش کادر درمانش را فراهم کند.

وی ادامه داد: برای ارائه کیفیت بالای خدماتی به بیماران، عملکرد پیمانکاران از سوی ناظران سنجیده می‌شود.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: از حدود 10 هزار نفر کادر شاغل در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، کمتر از چهار هزار و 300 نفر نیروی رسمی و 875 نفر پزشک عمومی هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار