مالباختگان در صورت شناسایی متهم به اداره هفدهم آگاهی مراجعه کنند

مراکز پرتردد نظیر ایستگاه‌های مترو و اتوبوس (BRT) مکان‌های مناسبی برای انجام سرقت به شیوه جیب بری هستند؛ شهروندان در هنگام تردد در این مراکز مراقبت بیشتری از محتویات جیب و کیف‌های خود داشته باشند.

مالباختگان در صورت شناسایی متهم به اداره هفدهم آگاهی مراجعه کنندبه گزارش خبرنگارحوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پی وقوع سرقت‌های مشابه به شیوه جیب بری در پایانه ایستگاه‌های مترو شهر تهران به ویژه در ساعت‌های شلوغی داخل ایستگاه‌های پرتردد، موضوع جهت بررسی در دستور کار اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. 

دستگیری متهم در زمان ارتکاب سرقت
 
در ساعت 08:00 مورخه ۰۸ / ۰۳ / ۱۳۹۶ کارآگاهان اداره هفدهم که به صورت نامحسوس در ایستگاه مترو امام خمینی (ره) حضور داشتند، متوجه‌ی حرکات مشکوک فردی بر روی سکوی تجریش شدند؛ مراقبت نامحسوس این شخص نشان داد که وی در هنگام هجوم مسافران برای سوار شدن به قطار، ابتدا به آن‌ها نزدیک شده، اما در ادامه از سوار شدن به قطار خودداری می‌کند. 

مراقبت نامحسوس این شخص در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت تا سرانجام در ایستگاه مترو دروازه دولت و دقیقا در زمان سرقت گوشی تلفن همراه یکی از مسافران، توسط کارآگاهان دستگیر و در همان بازرسی اولیه تعداد دو عدد گوشی تلفن همراه از وی کشف شد.
 
بررسی اموال کشف شده

متهم که خودش را به نام "کیان" (متولد ۱۳۶۳) معرفی کرده بود، از همان لحظه‌ی اولیه‌ی دستگیری همراه با درگیری با کارآگاهان، منکر هرگونه سرقت بود و مدعی شد که در یک رستوران در محدوه خیابان انقلاب کار می‌کند؛ این در حالی بود که با شناسایی مالک اولین گوشی تلفن همراه و حضور این شخص در اداره هفدهم پلیس آگاهی مشخص شد که گوشی تلفن همراهش به شیوه جیب بری و در داخل یستگاه مترو سرقت شده است. 

صاحب گوشی تلفن همراه در خصوص نحوه سرقت گوشی تلفن همراهش به کارآگاهان گفت: " امروز صبح (۰۸ / ۰۳ / ۱۳۹۶) از ایستگاه صادقیه به سمت [ ایستگاه]امام خمینی(ره) سوار قطار شدم. در ایستگاه امام خمینی خط عوض کرده و به مقصد ایستگاه مفتح مجددا سوار قطار شدم؛ تا آنزمان گوشی تلفن همراه داخل جیبم بود، اما در زمان خروج از مترو متوجه سرقت گوشی تلفن همراه خود شدم ". 

در خصوص گوشی تلفن همراه دوم نیز متهم در اظهارات اولیه مدعی بود که گوشی متعلق به خواهرش است، اما با شناسایی و حضور مالک گوشی در اداره هفدهم مشخص شد که گوشی تلفن همراه دوم نیز دقیقا به شیوه جیب بری و در داخل ایستگاه مترو سرقت شده است. 

بررسی سوابق متهم

با وجود شناسایی دو مالباخته‌ای که هر دو نفر آن‌ها در ایستگاه‌های مترو مورد سرقت گوشی تلفن همراه قرار گرفته بود، متهم همچنان هرگونه ارتکاب سرقت شد؛ لذا در ادامه تحقیقات پلیسی و در شرایطی که متهم منکر هرگونه داشتن سابقه دستگیری بود، کارآگاهان اداره هفدهم پلیس آگاهی ضمن شناسایی هویت واقعی وی به نام "کیانوش" و در بررسی سوابقش اطلاع پیدا کردند که وی از مجرمان سابقه داری است که پیش از این به اتهام ارتکاب موادمخدر (سال ۱۳۸۳) و سرقت (سال ۱۳۹۳) دستگیر و روانه زندان شده است. 

سرهنگ کارآگاه داوود فـرد، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت:" در ادامه رسیدگی به پرونده و به جهت شناسایی دیگر شکات و مالباختگانی که توسط متهم مورد سرقت قرار گرفتند، هماهنگی‌های لازم قضایی انجام و بنا به دستور بازپرس محترم شعبه دوازدهم دادسرای ناحیه ۱۲ تهران، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم جهت شناسایی سایر شکات و مالباختگان صادر شده است؛ لذا از تمام شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند ".

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار