کارگاه آموزشی پیشگیری از تب کریمه – کنگو برای قصابان برگزار شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ در این کارگاه آموزشی متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز با بیماری تب کریمه – کنگو، علائم ، نشانه ها و راههای انتقال بیماری به انسان و روشهای پیشگیری از بیماری آشنا شدند.
 
 علیرضا اکبر شاهی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در این جلسه به  ضرورت عرضه آلایش دامی بصورت بسته بندی اشاره کرد و گفت : در آینده نزدیک فروش آلایش دامی فقط بصورت بسته بندی مورد تایید دامپزشکی و دارای تاریخ تولید و مصرف خواهد بود.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.