به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین؛ در
این کارگاه آموزشی متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز با بیماری تب کریمه –
کنگو، علائم ، نشانه ها و راههای انتقال بیماری به انسان و روشهای پیشگیری
از بیماری آشنا شدند.
علیرضا اکبر شاهی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی
استان در این جلسه به ضرورت عرضه آلایش دامی بصورت بسته بندی اشاره کرد و
گفت : در آینده نزدیک فروش آلایش دامی فقط بصورت بسته بندی مورد تایید
دامپزشکی و دارای تاریخ تولید و مصرف خواهد بود.
انتهای پیام/