سمنان;

مبارزه با علف های هرز غلات در اراضی استان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از اجرای طرح مبارزه با علف های هرز غلات در ۲۰ هزار هکتار از اراضی این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، عباس مشیریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در نشست هماهنگی برنامه های اقتصاد مقاومتی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : این مبارزه در سطح 19 هزار و 968 هکتار از مزارع گندم و جو در استان سمنان انجام شده است.

به گفته وی، مزارع گندم و جو در دو گونه کشت دیم و آبی زیر پوشش طرح مبارزه با علف های هرز غلات قرار گرفته اند.
 
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: کار مبارزه با علف های هرز پهن برگ در ۸ هزارو 990 هکتار از اراضی گندم زیر کشت گندم اجرا شد که از این میزان ۵ هزارو 758 هکتار آن مربوط به اراضی گندم آبی و ۳ هزارو 232 هکتار آن نیز مربوط به اراضی گندم از نوع کشت دیم بوده است.

مشیریان از اجرای عملیات مبارزه با علف های هرز نازک برگ در ۲ هزارو 397 هکتار از اراضی گندم استان سمنان خبر داد و گفت: از این میزان ۲ هزارو 364 هکتار مربوط به مزارع گندم آبی و ۳۳ هکتار آن نیز مربوط به مزارع گندم استان سمنان بوده است.

به گفته وی، عملیات مبارزه با علفهای هرز توأم در ۴ هزارو 854 هکتار از مراتع مزارع گندم آبی استان سمنان اجرا شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: در مجموع عملیات مبارزه با علف های هرز در ۱۲ هزار و ۹۷۶ هکتار از مزارع گندم آبی و ۳ هزارو 265 هکتار از مزارع گندم دیم استان سمنان اجرایی شد که این آمار مجموع مبارزه با علف های هرز در مزارع گندم آبی و دیم استان سمنان را به ۱۶ هزار و ۲۴۱ هکتار می رساند.
 
مشیریان با اشاره به اینکه عملیات مبارزه با علف های هرز پهن برگ در  هزارو 445 هکتار از مزارع جو آبی و دیم استان سمنان اجرایی شد گفت: از این میزان  هزارو 281 هکتار مربوط به مزارع جو آبی و ۱۶۴ هکتار مربوط به مزارع کشت جو با نوع آبیاری دیم بوده است.

وی با اشاره به اجرای عملیات مبارزه با علف های هرز نازک برگ در ۳۴۷ هکتار از مزارع کشت جو آبی و مبارزه با علفهای هرز توأم در  هزارو 935 هکتار از مزارع کشت جوی آبی استان سمنان تصریح کرد: در مجموع کار مبارزه با علف های هرز در ۳ هزارو 727 هکتار از مزارع جو در استان سمنان انجام شد که از این میزان ۳ هزارو 563 هکتار آن مربوط به مزارع کشت جو آبی و ۱۶۴ هکتار نیز مربوط به مزار کشت جو به صورت دیم بوده است.
انتهای پیام / ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.