در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،کارشناس ارشد بهداشت محیط مرکز بهداشت مهاباد گفت: دراین بازرسی ها موارد بهداشتی کارگران ، محیط شیرینی پزی ها و مواد اولیه مصرفی، توسط کارشناسان کنترل و نظارت شد.
رحیمی افزود: اکیپ هایی از واحد اصناف و تعزیرات حکومتی هم در این بازرسی ها کارشناسان بهداشت محیط را همراهی می کردند.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان هم با رعایت نکات بهداشتی سعی درعرضه شیرینی جات سالم برای شهروندان دارند.
انتهای پیام/ع