شناسایی110بازی بومی و محلی در خراسان شمالی

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی خراسان شمالی گفت: نزدیک به 110 بازی بومی و محلی در استان شناسایی شده که به طور تقریبی 70 درصد از این بازی ها بین استان ها مشترک است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ یوسف امیری رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی خراسان شمالی از جمله این بازی ها به هفت سنگ، گردو بازی، چوب کشی، تیروکمان، دوز و یک قل دو قل اشاره کرد و افزود: بیش از 90 درصد از بازی های بومی و محلی سطح استان، در قالب ورزش شناسایی شده است.

امیری اظهار کرد: عدم حمایت اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی، کمبود اعتبار،نبود امکانات و تجهیزات در روستاها و نبود داور و مربی از عمده چالش های بازی های بومی و محلی این استان است.

وی گفت : نبود داور و مربی با برگزاری کلاس های آموزش مربیگری تا حدودی جبران می شود اما برای ارتقای این رشته ورزشی باید مشکلات پیش رو برطرف شود که این مهم با مساعدت نهادهای مرتبط محقق خواهد شد.

امیری با بیان اینکه امسال از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان اعتباری به این هیات اختصاص نیافته است توضیح داد: با توجه به اینکه بیش از 50 درصد از جمعیت خراسان شمالی را روستائیان تشکیل می دهند میزان اندک اعتبارها پاسخگوی نیاز این رشته ورزشی نیست.

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی خراسان شمالی گفت: باید استانداری خراسان شمالی و اداره کل آموزش و پرورش در راستای پیشبرد ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی با این هیات همکاری داشته باشند.

وی توضیح داد: بازی های بومی و محلی باعث استحکام خانواده می شود، این بازی ها را می توان با کمترین امکانات و هزینه به بهترین شکل اجرا کرد.

45 هیات ورزشی در خراسان شمالی وجود دارد که از این تعداد 35 تا 40 هیات ورزشی فعال هستند.

انتهای پیام/آ

اعتبارهای تخصیص یافته پاسخگوی نیاز رشته ورزشی بومی نیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.