کمبود نیروی انسانی از چالش‌های جدی آموزش و پرورش خوزستان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی آموزش و پرورش خوزستان کمبود نیروی انسانی را یکی از چالش های جدی آموزش و پرورش استان عنوان کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حرج چلداوی، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی آموزش و پرورش خوزستان در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه تراکم دانش‌آموزان در استان 24 بوده و کمبود نیروی انسانی از چالش‌های جدی آموزش و پرورش استان است، بیان داشت: بیش از یک ‌ششم کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش کشور به خوزستان اختصاص داشته و این کمبود به دلیل مهاجرت‌ها در حال افزایش است.
وی اذعان کرد: خوزستان با داشتن 981 هزار و 670 دانش‌آموز، سومین استان از نظر جمعیت دانش‌آموزی پس از خراسان رضوی و تهران است.
چلداوی اظهار داشت: آموزش و پرورش تصمیم دارد در راستای ساماندهی نیروی انسانی و ارائه خدمات بهتر به عشایران، مدارس عشایری که سال‌ها در منطقه‌ای ثابت‌ هستند را به اداره آموزش و پرورش مناطق واگذار کند. در حال حاضر در 14 منطقه عشایری، مدرسه ثابت وجود دارد. آموزش و پرورش عشایر برای نظارت بر این مدارس، باید راه طولانی را طی کند، بنابراین بهتر است این مدارس به ادارات مناطق واگذار شوند تا کیفیت آموزشی نیز بالا رود.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: از سوی دیگر شورای روستاها، بخشداران، دهیاران نیز به طور داوطلبانه متقاضی شدند که این مدارس زیرمجموعه ادارات شهرستان‌ها باشند. این کار باعث می‌شود فرصت بیش تری برای مدارس عشایری که نیاز بیش تری به توجه دارند، داده و خدمت‌رسانی بهتری به آن‌ها انجام شود.

این مقام مسئول اذعان داشت: اکنون با اداره آموزش و پرورش عشایر توافق شده که حداقل 30 مدرسه به ادارات مناطق واگذار شوند. از سویی برخی مدارس عشایری در منطقه سردشت قرار دارند که زیرمجموعه اداره شهرستان هستند که این مدارس شرایطی عشایری دارند و باید به آموزش و پرورش عشایر واگذار شوند.

انتهای پیام/گ

کمبود نیروی انسانی در آموزش  و پرورش خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.