نشست معاون بهداشت وزارت بهداشت با اصحاب رسانه در همایش ملی روز جهانی غذا

محیط کار و نوع شغل یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در سلامت روان است.

  به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛معاون بهداشت وزارت بهداشت در همايش ملی روز جهانی غذا:

با تغذيه مناسب می توان از ٣٠ درصد سرطان ها پیشگیری کرد

امنيت غذايی اولين اولويت سياست گذاران در تمام كشورها است.

تنها سير شدن فرد كافی نيست، بلكه كيفيت غذا هم مهم است.

بيش از ٧٠ درصد مرگ و ميرها به دليل بيماري هاي غيرواگير است، بسياري از بيماری ها با روش تغذيه ای مناسب قابل پيشگيری است.

٢٩ درصد زنان و ١٥ درصد مردان دچار چاقی هستند و در واقع ٦٠ درصد جمعيت بالای ١٨ سال با افزايش وزن روبرو هستند.

مصرف سرانه نمك در ايران ٢ تا ٣ برابر مصرف دنيا است. با توجه به اينكه مردم به سمت مصرف غذاهای آماده می روند، بايد در توليدات خود مصرف نمك و قند را كاهش دهيم.

عادات غذايی نامناسب دليل بسياری از بيماري ها از جمله بيماری های قلبی عروقی، سرطان ها و ديابت است...

اهمیت و نقش سلامت روان در محیط کار بر افزایش بهره وری و سلامت کارمندان بر هیچ کس پوشیده نیست. به دلیل اهمیت موضوع، تمرکز روز جهانی سلامت روان در سال ۲۰۱۷ بر بهداشت روان محیط کار انتخاب شده است.

محیط کار و نوع شغل یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در سلامت روان است. بهداشت روان محیط کار و تدابیر کارفرمایان در جهت افزایش آرامش و سلامت روان کارکنان، نه تنها محیط سالم و پرشوری فراهم می آورد، بلکه در افزایش کارایی و بهره وری موثر است. محیط کار مسموم و منفی نه تنها منجر به اتلاف هزینه و انرژی شده، بلکه افراد را به سمت تنبلی، سستی و مشکلات روانی سوق می دهد.

افسردگی و اختلالات اضطراب شایع ترین مشکلات روانی موثر بر کار و فعالیت شغلی هستند.

نشست معاون بهداشت وزارت بهداشت با اصحاب رسانه در همایش ملی روز جهانی غذا

نشست معاون بهداشت وزارت بهداشت با اصحاب رسانه در همایش ملی روز جهانی غذا

نشست معاون بهداشت وزارت بهداشت با اصحاب رسانه در همایش ملی روز جهانی غذا

انتهای پیام/ح

محیط کار و نوع شغل یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در سلامت روان است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.