نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ؛

لزوم تخصیص اعتبارملی برای اجرای طرحهای گردشگری روستای کندوان

نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تخصیص اعتبارات ملی برای اجرای طرح های عمرانی و گردشگری در روستای تاریخی کندوان تاکید کرد .

لزوم تخصیص اعتبارملی برای اجرای طرحهای گردشگری روستای کندوانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمد رضا امیر حسن خانینائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در بازدید جمعی از اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس از روستای تاریخی کندوان هدف از این بازدید را بررسی نحوه اجرای طرح های گردشگری و عمرانی و احیاء آثار تاریخی در این روستای گردشگری عنوان کرد.


وی گفت : با توجه به اینکه روستای تاریخی کندوان یک اثر فرهنگی تاریخی و ملی است، عدم توجه به آن موجب تخریب آثار تاریخی و فرهنگی آن شده و کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد ضمن رسیدگی به این موضوع برای تامین اعتبارات لازم جهت اجرای کارهای مرمتی و احیاء بناهای تاریخی اقدام کند.


نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی افزود: پیگیری های لازم در جهت رفع محدودیت های مربوط به احیاء آثار تاریخی کندوان انجام و اعتبارات مورد نیاز برای مرمت و جلوگیری از تخریب کران های تاریخی آن صورت خواهد گرفت .


وی گفت : اعتبارات استانی جوابگوی مرمت و احیاء آثار تاریخی و فرهنگی موجود در استان آذربایجان شرقی نیست و لازم است از محل اعتبارات ملی برای احیاء این آثار ملی اقدام شود .


محمد اسماعیل سعیدی نماینده حوزه انتخابیه تبریز ، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی هم کندوان را روستای ملی و متعلق به همه مردم ایران دانست و گفت : لازم است زیر ساخت های لازم را برای ثبت جهانی این روستا انجام شود.


وی به نقش شهرستان اسکو و روستای تاریخی کندوان در رویداد تبریز 2018 اشاره کرد و افزود : یکی از محورهای اساسی در این رویداد تاریخی ، کندوان و آثار تاریخی و گردشگری شهرستان اسکوست و باید از محل اعتبارات ملی و اعتبارات در اختیار دستگاهها بتوانیم برای بازسازی و مرمت بناهای تاریخی روستای کندوان اقدام و در مدت زمان باقی مانده برای رویداد تبریز 2018 بتوانیم این روستا را متحول و آماده میزبانی برای گردشگران کشورهای اسلامی کنیم.


فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای آماده سازی کندوان در راستای رویداد تبریز 2018 گفت : یکی از اقدامات زدودن آثار مصنوعی و زشت از چهره روستاست و در این راستا کلیه بنرهای نایلونی ، تابلوهای فلزی و ناهمگون از سطح روستا جمع آوری شده و یک کمربند میانی به طول یک کیلومتر جهت جلوگیری از ترافیک در داخل روستا اجرا شده است .

مرتضی محمد زاده افزود : در جهت جلوگیری از آسیب کران های کندوان از انشعاب گاز شهری به داخل محوطه تاریخی جلوگیری شده و در آینده ای نزدیک نیز با افتتاح پارکینگ خودرویی در بیرون از روستای کندوان از ورود خودروهای گردشگران به داخل کندوان و ایجاد لرزش بر کران های تاریخی جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/خ

 اعتبارات استانی جوابگوی مرمت و احیاء آثار تاریخی و فرهنگی موجود در استان آذربایجان شرقی نیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار