طرز تهیه کیک شکلاتی با کرِم بادام زمینی

این کیک با ترکیب کرِم بادام زمینی یک دسر فوق العاده است که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این کیک با ترکیب کرِم بادام زمینی یک دسر فوق العاده است که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی با کرِم بادام زمینی

مواد لازم کیک:

آرد: 200 گرم
بادام زمینی (پودر شده): 40 گرم
پودر کاکائو: 2 ق س
شیر: یک سوم پیمانه
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
وانیل: یک هشتم ق چ
روغن مایع: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ

مواد لازم کرم:

کره بادام زمینی: 3 ق س
کره نرم: 2 ق س
پودر قند: 3 ق س
خامه صبحانه: 1 ق س
بادام زمینی: تعدادی جهت تزیین

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا خوب پف کرده و کرمی شود، حین کار وانیل را نیز اضافه کنید روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. پودر کاکائو، بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، به همراه شیر به تناوب به مواد اضافه کنید. برای افزودن آرد حتما از الک استفاده کنید، در آخر پودر بادام زمینی را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید قالب مورد نظر که بهتر است میان تهی باشد را انتخاب کرده و با سپری روغن، خوب چرب کنید.

موارد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده 10 دقیقه در قالب خنک کنید و بعد روی توری فلزی برگردانید و کنار بگذارید تا خوب خنک شود. در آخر با کرم آماده شده و بادام زمینی تزیین کنید.

برای تهیه کرم، کره نرم و پودر قند را با همزن خوب بزنید. خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دور بزنید. در آخر کره بادام زمینی را اضافه کرده و کمی بزنید تا با همه مواد مخلوط شده و یکدست شود. کرم آماده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شده تا به راحتی بتوانید روی کیک ماسوره بزنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

چگونه یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنیم؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار