۳۱ : ۰۱ - شنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۶
کد خبر: ۶۳۲۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸

برخی از میوه‌های زرد رنگی که در بازار یافت می‌شوند، ابتدا سبز بوده و با استفاده از گاز اتیلن، به زرد تغییر رنگ می‌دهند.

خوش‌ رنگ شدن میوه‌های بازار به لطف گاز اتیلن! + فیلمبه گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از کشاورزان استان مازندران به دلیل مناسب نبودن شرایط آب و هوایی و رسیدن زودتر به بازدهی مالی، محصولات کشاورزی خود مانند نارنگی را با رنگ سبز از درخت می‌چینند.

میوه‌های سبز در واحدهای درجه بندی و بسته بندی به مدت 2 تا 4 روز و در دمای 23 تا 27 درجه با گاز اتیلن قرار می‌گیرند تا به نارنجی تغییر رنگ دهند.

 

 

 

انتهای پیام/

 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر