برداشت سبزی های برگی در هرمزگان

چیدن سبزی های برگی و محلی در هرمزگان آغاز شد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سبزی های برگی و محلی در 468 هکتار از زمین های کشاورزی استان کشت شده است.


وی پیش بینی کرد 6 هزار و580 تن سبزی های برگی از زمین های زیرکشت برداشت شود .


مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : چیدن سبزی تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.


گُرگا ، خَندل ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، اسفناج ، تره ،پیازچه ، ترب نقلی و نعناع از سبزی هایی است که در روستاههای شهرستان بندرعباس ، میناب ، سیریک ، پارسیان ، بستک و بندرلنگه کاشته می شود .


سید رضا امیری زاده افزود : سبزی های هرمزگان به عنوان محصولات سالم (استفاده از کود کمتر )شناخته شده است .


وی گفت : سبزی های برداشت شده علاوه بر مصرف استان به کرمان و فارس فرستاده می شود .


نزدیک به هزار زن هرمزگانی از فروش سبزی های برگی امرار معاش می کنند.


انتهای پیام/ر 

آغاز برداشت سبزی های برگی و محلی در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.