مصرف چای سبب کاهش ۷۴ درصدی بیماری گلوکوم چشمی می‌شود

مصرف روزانه یک فنجان چای باعث کاهش ۷۴ درصدی عارضه گلوکوم چشمی و آسیب رسیدن به اعصاب بینایی می‌شود.

چای محافظ چشمی در برابر بیماری گلوکن / مصرف چای سبب کاهش 74 درصدی بیماری گلوکن چشمی می‌شودبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تازگی دانشمندان دریافتند که چای حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی بوده و به همین دلیل افرادی که روزانه یکبار چای می‌نوشند به میزان 74 درصد کمتر دچار عارضه گلوکوم چشمی می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه کالفرنیا در همین رابطه می‌گویند که گلوکوم یکی از دلایل نابینایی است که به دلیل افزایش فشار مایع چشم و آسیب رسیدن به عصب بینایی بروز پیدا می‌کند که مصرف چای به خاطر وجود آنتی  اکسیدان‌ها و مواد ضد التهابی طبیعی ممکن است چشم را در برابر بیماری گلوکوم محافظت کند.

کاترین لینکز متخصص تغذیه با اشاره به خصوصیات چای اظهار کرد: چای یک نوشیدنی سالم است ودارای پنی فنون‌های اکسیدان، کاچین‌ها و فلاونوئید‌ها است که احتمال دارد از خراب شدن دندان‌ها جلوگیری کند.

در انگلیس 600 هزار نفر به عارضه گلوکوم چشمی مبتلا هستند که بر اساس تحقیقات، مصرف چای می‌تواند از بروز عارضه‌های چشمی و آسیب رسیدن به عصب بینایی جلوگیری کند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار