پشت پرده پرونده واردات خودروهای لوکس توسط یک پیرزن + سند

نامه نگاری اداره کل سازمان مالیاتی با یکی از مدیران کل گمرک برای همکاری در وصول مالیات از مودی صاحب کارت بازرگانی یکبار مصرف، وجوه جدیدی از پرونده واردات خودروهای لوکس را نمایان کرد.

پشت پرده پرونده واردات خودروهای لوکس توسط یک پیرزن + سندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در روزهای اخیر موضوع افشاگری یک نماینده سرشناس مجلس در خصوص واردات خودروهای لوکس با کارت بازرگانی یک زن روستایی در شمال کشور به تیتر اول بسیاری از رسانه‌ها تبدیل شد.

ماه گذشته نیز رئیس سازمان بازرسی کل کشور انتقادهای جدی را نسبت به کارتهای بازرگانی یک بار مصرف مطرح کرد اما نکته مهم این است که تحلیل کارشناسی روی نحوه سوء استفاده قاچاقچیان از این کارتها انجام نشده و همچنان مطالب غیر فنی با آب تاب های فراوان در دستور کار طرفین قرار گرفته و متاسفانه برخی رسانه ها نیز بدون اطلاع از واقعیت ماجرا و نکات کارشناسی، صرفا اقدام به انتشار مطالب مختلف در این زمینه می‌نمایند.

گفتنی است در این راستا گمرک در پاسخ به مطالب مطرح شده توسط رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی جوابیه‌ای را منتشر کرده که حاوی نکته جالبی است.


بیشتر بخوانید: سانسور آمار واردات خودرو/ وعده وزیر اقتصاد برای شفاف‌سازی عملی نشد 


در این جوابیه آمده، با جدی شدن موضوع و توقیف تعدادی از خودروهای پورشه این افراد به ویژه در گمرکات استان مازندران، صاحبان اصلی خودروها به ویژه خانم م.د.د اقدام به شکایت از مسئولان گمرک به ویژه مدیر کل گمرکات استان مازندران به جرم توقیف غیر قانونی خودروهای آنان در گمرک می کنند... این در حالی است که مدیر کل گمرک مازندران بخاطر ایستادگی درخصوص اخذ مالیات بر کارت بازرگانی که هیچ ارتباطی به وظایف گمرک نداشته و همچنین مقاومت در مبارزه باکارت های بازرگانی اجاره ای و یکبارمصرف تا این زمان در مظان بیش از 30 مورد شکایت توسط سودجویان قرار گرفته و مجبور شده در محاکم مختلف حضور یابد و از اقدام گمرک درخصوص کم کاری دستگاههای متولی صدور کارت های بازرگانی اجاره ای و علی الخصوص مربوط به همین خانم پیرزن روستایی دفاع کند.

نکته جالب در این داستان این است که سند زیر نشان می‌دهد توقیف اموال به خواست سازمان امور مالیاتی انجام شده و قاعدتا اداره کل سازمان امور مالیاتی برای صدور این درخواست به مدیر کل گمرک مستندات قانونی لازم را در اختیار داشته است. حال سوالی که ایجاد شده این است که اگر شکایتی از یک مدیر دولتی برای جلوگیری از خروج اموال یک بدهکار مالیاتی با در خواست مکتوب سازمان دیگر انجام شده چگونه این موضوع که به نظر می‌رسد پیچیدگی خاصی نداشته باشد تا امروز ادامه پیدا کرده است.

نکته اساسی این است که چرا دستگاههای متولی که وظیفه نظارت بر واردات را بر عهده دارند اجازه می‌دهند تعداد اظهارنامه های صادر شده توسط این کارتها به شدت رشد کند و سپس بدهی سنگین مالیاتی ایجاد شود. به عنوان مثال صدور 1000 اظهارنامه در یک سال برای کارت بازرگانی یک بار مصرف به نام یک شخص حقیقی، آمار عجیبی است که متاسفانه واقعیت دارد.

پشت پرده پرونده واردات خودروهای لوکس توسط یک پیرزن + سند

از سوی دیگر بر اساس اعلام معاون وزیر اقتصاد آخرین رقم بدهی ایجاد شده توسط کارتهای بازرگانی یک بار مصرف 12 هزار میلیارد تومان بوده است. نکته جالب آنکه رئیس سازمان مالیاتی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در خصوص میزان بدهی مالیاتی کارتهای بازرگانی یک بار مصرف قبل از سال 92 این گونه اعلام کرد که آمار دقیقی از بدهی ایجاد شد مربوط به آن دوره وجود ندارد. به هر حال همانطور که اشاره شده موضوع کارتهایی بازرگانی یک بار مصرف به دلایلی همچون شائبه پنهان کردن واقعیت، ضعف تحلیل و عدم دسترسی به مستندات از مسیر اصلی خود دور شده و مشخص نیست دولت چه برنامه مشخصی برای مبارزه با این معضل اقتصادی در نظر گرفته است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

ابعاد تازه پرونده واردات خودروهای لوکس توسط یک پیرزن + سند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۸:۰۶ ۲۶ آذر ۱۳۹۶
انشالله مشکلات به خوبی رفع بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۲۶ آذر ۱۳۹۶
هرگز از خداوند نخواستم چنین پولهایی را
Germany
ناشناس
۲۲:۳۴ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
ای اش منم یه خودرو لوکس داشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
عجببببب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
ای کاش یه پول خیلی خوب داشتم یه ماشین لوکس وباکلاس میخریدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
به به به به
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
قوانین ما سوراخ های زیادی برای سودجویان دارد در حوزه مالیات صادرات واردات در تمام زمینه ها باید سازمانی افتتاح کنیم با نام بستن سوراخ های قوانینی و جلوگیری از نفوذ این افراد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
حقگو
۱۵:۵۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
این خانم نشاا...قصد ازدواج داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
عجب ماشینایی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
ایشون مجردن یا متاهل واگر مجردن قصد ازدواج دارن یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
باید این افراد مجازات بشن
Germany
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
واقعا متاسفم
United States of America
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
چه پیرزن پولداری!
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۹:۵۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
عدم نظارت بر دستگاهها باعث فساد سیستماتیک می شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
به به چقد قشنگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خوب ما هم حسرت اینا رو میکشیم