حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟+تصاویر

در شروع سال نو میلادی بازار فروش کاکائو و شکلات بسیار پر رونق است اما حقیقت تلخی در آن نهفته که شاید خیلی از شما ندانید.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با فرا رسیدن سال جدید میلادی، رسمی دیرینه میان مسیحیان دوباره جان گرفته است و هدایایی خوش طعم و شیرین به یکدیگر می‌دهند.این سورپرایز خوشمزه چیزی جز کاکائو و شکلات نیست، اما در این میان موضوع دردناکی از چشم خیلی‌ها پنهان مانده است.

باید این موضوع را در نظر گرفت که کاکائوی شیرین و خوش طعمی که به دست ما می رسد از کجا آمده و چه کسانی برای تهیه و برداشت محصول خام شبانه روز در تلاشند.

"Moahe" نام دختر بچه ای است که از دوران طفولیت مشغول به کار در مزارع کشت کاکائوی پدری در غرب آفریقاست.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟

"Fabrice Amangoua"پدر این دختر خردسال بوده و مسئولیت سم پاشی و از بین بردن آفات مزرعه را بر عهده فرزندش گذاشته است.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟

دانه های کاکائو از مزارع "ساحل عاج" یکی از بزرگترین قطب های تولید در این زمینه، تا رسیدن به دست مشتری مسیر استثمار گونه ای را طی می کنند که قربانیان آن کودکان هستند.

جالب است بدانید شرکت مشهور نستله از معدود خریدارانی است که برای گرفتن کالای مورد نیاز خود شرط جالب و انسان دوستانه ای گذاشته است.

شرط این شرکت برای خرید کاکائو، عدم استفاده فروشنده از کودکان در روند تولید محصول است.این کمپانی هرساله حداقل نزدیک به 50 هزار تن کاکائو را از مزاع خریده که البته این معامله منوط به شرط مذکور است.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟

باید و نباید های مسیر تولید؛ از برداشت محصول تا ارسال به خریداران

دانه های این محصول پس از برداشت از مزارع، به ترتیب خشک ، بسته بندی و ارسال می شوند که البته مرحله آخر بوسیله کشتی انجام می شود.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟

خطراتی که این دانه های شیرین را تهدید می کنند

از خطراتی که می تواند منجر به تغییر طعم یا نابودی محصول شود می توان به قارچ های مضر و عدم تعادل در سطح رطوبت اشاره کرد.

حقیقت تلخ نهفته در طعمی شیرین/در مزارع کاشت کاکائو چه می گذرد؟

 انتهای پیام/

برچسب ها: کاکائو ، مزارع ، شکلات ، کریسمس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۹ ۱۷ دی ۱۳۹۶
سلام
عجبب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۹ ۱۷ دی ۱۳۹۶
سلام
یعنی از کشور افریقاست ؟