افزایش ۲۰ درصدی صادرات صنایع غذایی کشور

مدیرکل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از رشد ۲۰ درصدی صادرات صنایع غذایی کشور در هشت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مهدی صادقی نیارکی مدیرکل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در نخستین جشنواره تخصصی توانمندی‌های صنایع غذایی، آشامیدنی و دارویی استان فارس، اظهار داشت: ارزش صادرات محصولات غذایی کشور در هشت ماهه نخست امسال حدود ۲ میلیارد دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار صادرات این محصولات صورت گرفته بود.

وی افزود: پارسال در مجموع ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار محصولات صنایع غذایی ایران به خارج صادر شد و امسال در صدد ارتقای این رقم به سه میلیارد دلار هستیم.

صادقی نیارکی با بیان اینکه صادرات محصولات صنایع غذایی کشور از نظر حجم ۳.۱ درصد و از نظر ارزش هفت درصد صادرات غیرنفتی کشور را تشکیل می‌دهد، گفت: این وضعیت نشان می‌دهد که در این صنعت، خام فروشی صورت نمی‌گیرد و پس از ایجاد ارزش افزوده، محصول نهایی صادر می‌شود.

وی ادامه داد: بیشترین صادرات در حوزه محصولات غذایی کشور مربوط به فرآورده‌های لبنی و بستنی است و جایگاه بعدی نیز در اختیار صنعت شیرینی و شکلات است.

صادقی نیارکی اظهار کرد: ۵۹ درصد صادرات کشور در زمینه محصولات غذایی و آشامیدنی به کشور عراق و ۴۰ درصد نیز به افغانستان بوده است.

وی ادامه داد: براساس آمار سال ۹۵، صنایع غذایی سهم ۱۵ درصدی در اشتغال کشور را به خود اختصاص داده بود.

به گفته صادقی نیارکی، ۱۲ درصد صنایع کشور نیز در حوزه صنایع غذایی فعال هستند.

مدیرکل دفتر صنایع غذایی دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: صنعت محصولات غذایی دنیا از حدود هفت هزار میلیارد دلار گردش مالی برخوردار است و تنها ۱۰ نشان تجاری جهانی معتبر بیش از نیمی از این رقم را به خود اختصاص داده اند که این وضعیت نشان دهنده لزوم برندسازی در این حوزه است.
انتهای پیام/ر

رشد ۲۰ درصدی صادرات صنایع غذایی کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار