اگر نهاد‌های نظارتی به وظایف خود عمل کنند کشور بر روی ریل توسعه قرار می‌گیرد

معاون امور اقتصادی استاندار یزد گفت: اگر نهاد‌های نظارتی به وظایف خود عمل کنند کشور بر روی ریل توسعه قرار می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد در اردکان با اشاره به وجود متعدد نهاد‌های نظارتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد   گفت: اگر هر یک از این نهاد‌های به وظایف خود عمل کنند کشور بر روی ریل توسعه قرار می‌گیرد.

 علی زینی وند بعد از ظهر امروز در دومین نشست هم اندیشی فرآورده‌های کنجدی در اردکان با تشکر و قدردانی از حضور حماسی ملت ایران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گفت: علیرغم همه مشکلات توانستیم مسیر انقلاب را به خوبی طی کنیم و این راه را با همدلی ادامه خواهیم داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد در خصوص فعالیت استان در زمینه محصولات کنجدی اظهار داشت: موضوع خوشه‌های صنعتی یکی از مباحث موفق در دنیا مطرح است که در کشور ما نیز به آن توجه شده است که موجب هم افزایی با تبادل تجربیات در حوزه‌های مختلف می‌شود که در پیشبرد اهداف مفید خواهد بود. برگزاری اینگونه برنامه‌ها با محوریت استاندارد می‌تواند پشتوانه و چراغ راهنمایی برای رسیدن به توسعه پایدار و افزایش امنیت روانی جامعه باشد.

وی افزود: در استان یزد ۱۸ خوشه صنعتی شناسایی شده است که یکی از اصلی‌ترین این خوشه‌ها در زمینه محصولات کنجدی است که برنامه‌های خوبی در این زمینه انجام شده است. در شهرستان اردکان نیز در زمینه تجمیع تولیدکنندگان محصولات کنجدی در شهرک صنعتی اتفاقات خیلی خوبی افتاده است که باید این روند به خوبی پیش برود.

زینی وند با اشاره به مشکلات پیش روی واحد‌های تولیدی محصولات کنجدی گفت: اگر واحد‌های سنتی بصورت متمرکز قرار بگیرند و مسائل علمی و پژوهشی بر روی آن‌ها انجام شود بهتر خواهد بود و دانشگاه، افکار عمومی و رسانه‌ها می‌توانند در این زمینه کمک کنند.

وی با تأکید بر تقویت شرکت تأمین کننده کنجد مورد نیاز واحد‌های فرآوری محصولات کنجدی گفت: در کشور ایران که از تنوع در موضوعات مختلف برخوردار است باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که نقاط مستعد کشور برای کشت کنجد شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد اظهار داشت: در محصولات کنجدی باید سلیقه و نیاز مشتری را شناخت و با استفاده از تنوع در تولید محصولات، برند‌های موجود بویژه حلوا ارده اردکان را تقویت کنیم تا بتواند در دنیا بدرخشد و جای خود را باز کند چرا که همین برند می‌تواند شغل و آینده مناسبی را برای جوانان ایجاد کند.

وی با اشاره به وجود مشکلات فراوان در بخش‌های مختلف گفت: بسیاری از مشکلات کشور گیر مدیریتی دارد. هرجا مدیری با استفاده از تکنیک و پژوهش‌های علمی بتواند محصولات کیفی و استاندارد عرضه کند مرز‌های تجاری را برداشته است.

زینی وند افزود: دانش مردم افزایش یافته است و دیگر هر نوع محصولی را مصرف نمی‌کنند بلکه به دنبال محصول با کیفیت و بهداشتی و دارای استاندارد هستند که مصرف کنند. فرهنگ سازی استفاده از محصولات استاندارد بر عهده دانشگاهیان، رسانه‌ها و گروه‌های اجتماعی است. وقتی مردم کالای دارای علامت استاندارد تهیه کنند آنروز کشور در روند توسعه قرار دارد.

وی گفت:امروز اگر کسی دانش و توان تولید محصول استاندارد و با کیفیت و با قیمت تمام شده حداقلی را ندارد اصلاً به این حوزه وارد نشود چرا که ورشکست خواهد شد. تولیدکنندگان یکی از اضلاع استاندارد هستند.

این مقام مسئول در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: در کشور ما نهاد‌های نظارتی متعددی وجود دارد که اگر هرکدام از آن‌ها ۲۰ درصد از وظایف خود را بصورت علمی، دقیق و اصولی انجام بدهند موجب خواهد شد که کشور بر روی ریل توسعه قرار گیرد و محصولات بی کیفیت از چرخه خارج خواهد شد. ما باید یکجایی هزینه خارج شدن محصولات غیر کیفی از چرخه اقتصاد کشور را پرداخت کنیم و هرچه زودتر این هزینه انجام شود روند توسعه زودتر طی خواهد شد.

انتهای پیام/ص

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.