در این مطلب مواد غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که نقش موثر و چشمگیری در کاهش ریسک ابتلا به سرطان دارند.

خوراکی هایی مفید برای کاهش ریسک ابتلا به سرطانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ براساس گزارش‌های مهمی که موسسه تحقیقات سرطان آمریکا (AICR) ارائه کرده است، غلات سبوس‌دار حاوی ترکیبات مهمی مانند فیبرها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که همگی می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش بدهند. یکی از مطالعات مهم در همین زمینه که با حضور تقریبا نیم میلیون نفر انجام شده است، نشان می‌دهد که خوردن هرچه بیشتر غلات سبوس‌دار می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را پایین بیاورد. جو دوسر، برنج قهوه‌ای، نان گندم کامل و ماکارونی سبوس‌دار نیز همگی از بهترین نمونه‌های غلات سبوس‌دار هستند.

زردچوبه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش بدهد

این ادویه نارنجی‌رنگ که یکی از ترکیبات پایه در ادویه مخصوص هندی‌ها (یعنی کاری) است، ترکیب ویژه‌ای به نام کورکومین دارد که می‌تواند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید باشد. طبق گزارش‌های انجمن سرطان آمریکا (ACS)، مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که کورکومین می‌تواند بعضی از سلول‌های سرطانی را مهار کند و علاوه بر پایین آوردن سرعت گسترش سرطان‌ها، به متلاشی کردن تومورها نیز کمک برساند. این ماده غذایی ضدسرطان به‌راحتی در تمامی کشورها قابل دسترس است و شما می‌توانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها در رژیم غذایی ضدسرطان خودتان استفاده کنید.


بیشتر بخوانید:سرطان های شایع در میان زنان و مردان ایرانی!


سبزی‌های برگ سبز را به رژیم غذایی ضدسرطان اضافه کنید

سبزی‌های برگ سبز مانند اسفناج و کاهو، منابع خوبی برای دریافت آنتی‌اکسیدان‌های مهم مانند بتاکاروتن و لوتئین هستند. شما می‌توانید این مواد مغذی مهم را در سبزی‌های دیگر نیز پیدا کنید. مطالعات علمی نشان می‌دهند که ترکیبات شیمیایی گیاهی در این مواد غذایی ضدسرطان، این توانایی را دارند که رشد بعضی از انواع سلول‌های سرطانی را متوقف کنند.

انگور می‌تواند از شروع یا گسترش سرطان پیشگیری کند

پوست انگور قرمز به‌طور خاص، سرشار از آنتی‌اکسیدان ویژه و مهمی به نام رزوراترول (resveratrol) است. آب انگور قرمز نیز همین آنتی‌اکسیدان ویژه را به بدن می‌رساند. طبق گزارش‌هایی که در سال‌های اخیر ارائه شده‌اند، رزوراترول می‌تواند از ترکیبات غذایی کاربردی و موثر در راستای پیشگیری از شروع یا گسترش سرطان‌ها باشد. مطالعات آزمایشگاهی نیز نشان می‌دهند که رزوراترول، رشد سلول‌های سرطان را در بعضی از سرطان‌ها مهار می‌کند.

لوبیا می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش بدهد

به‌طور کلی میوه‌ها، سبزی‌ها و دیگر خوراکی‌های گیاهی به‌عنوان بهترین منابع برای دریافت آنتی‌اکسیدان‌ها شناخته می‌شوند، درحالی که انواع لوبیاها به‌عنوان منبع دیگری برای دریافت این ترکیبات مهم عمدتا از یاد می‌روند. انواع لوبیاها، خصوصا لوبیای قرمز، حاوی میزان زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و باید همیشه در رژیم‌های غذایی ضدسرطان وجود داشته باشند. در ضمن، لوبیاها مقدار زیادی هم فیبر به بدن می‌رسانند که می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان به انسان‌ها کمک کند.

منبع: سلامتیسم

انتهای پیام/

خوراکی هایی مفید برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.