در برنامه «پرانتز باز» مطرح شد؛

گلایه های تولید کننده داخلی از حرف تا عمل حمایت از کالای ایرانی

مدیر عامل شرکت «آساک دوچرخ» با حضور در برنامه «پرانتز باز» از بی مهری دولتی ها در عدم حمایت از تولیدات داخلی سخن گفت.

وقتی خریدار دولتی جنس خارجی را به خاطر هزار تومان ترجیح داد!/ گلایه های تولید کننده داخلی از حرف تا عمل حمایت از کالای ایرانیبه گزارش  حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  علی طالعی فاز که به عنوان تنها تولید کننده رسمی دوچرخه در ایران، در برنامه تلویزیونی «پرانتز باز» حضور یافت، با اشاره به عدم حمایت نهادهای دولتی اظهار داشت: ما هشت سال قبل در پارک چیتگر دوچرخه هایی را فروختیم که همچنان سالم است و کار می کند، اما شهرداری و سازمان های دیگر دوچرخه هایی وارد کردند که بعد از سه ماه از هم متلاشی شد. این در حالی است که ما نماینده اداره استاندارد در ایران  هستیم، یعنی هر دوچرخه ای برای ورود، باید از نظر فنی، کیفیت و استاندارد تعریف شده از جانب ما را داشته باشد؛ اما با این همه دوچرخه هایی را هم که ما تایید نمی کنیم وارد کشور می‌کنند.

مدیر عامل شرکت «آساک دوچرخ» ادامه داد: یک بار به اتفاق آقای شوشتری نماینده مجلس، به یکی از سالن هایی رفتیم که برای استفاده در پارک ها 20 هزار دوچرخه می خرند. فردی که مسئولیتی در آنجا داشت، به ما گفت اگر دوچرخه ی شما هزار تومان از دوچرخه خارجی گران تر باشد، ما از همان کشور خارجی می خریم، اما از تو نمی خریم!

وی ادامه داد: ما در این مجموعه 300 میلیاردتومان سرمایه گذاری کرده ایم. 200 هزار متر زمین داریم و 65 هزار متر سالن و 10 متر دانشگاه که به نوجوانان در زمینه های مختلف از جمله در زمینه دوچرخه آموزش می دهیم.

طالعی با انتقاد از بی توجهی به فرصت ها و سرمایه های ملی گفت: این سرمایه، یک سرمایه ملی است. سرمایه من نیست! من دارم سرمایه ملی را هدایت می کنم. این سرمایه ملی است که کار آفرینی می کند. اگر این سرمایه نتواند بازدهی داشته باشد و نتواند به موقع حقوق کارگر را پرداخت کند، آن کارخانه ورشکست می شود.

این تولید کننده ایرانی اضافه کرد: ما 83 درصد دوچرخه را در ایران تولید می کنیم. 17 درصد دوچرخه، شامل قسمت خودرویی و ترمز آن است. این ها در داخل قابل ساخت است ولی توجیه اقتصادی آن برای 300 میلیون دوچرخه است نه برای یک میلیون. تا 10 سال پیش همین دوچرخه را به نام رالی به انگلستان صادر می کردیم اما بعد از آن به خاطر تحریم ها و مسائل سیاسی دیگر از ما نخریدند و در سال 94-95 کارخانه رو به تعطیلی رفت.

گفتنی است؛ «پرانتز باز» برنامه ای است با رویکرد بررسی اخبار نوجوانان که به صورت هفتگی با اجرای محمودرضا قدیریان و چهار دبیرخبر نوجوان هر هفته جمعه ها ساعت 16 روی آنتن شبکه امید می رود. ساناز احسانی برای اجرا در برنامه «پرانتز باز» در جشنواره سین سیما نامزد بهترین مجری شده است.

در این برنامه علاوه بر بخش گفتگو با مهمانان و گزارش میدانی که به گفتگو با نوجوانان درباره موضوع اصلی برنامه می پردازد، بخش دیگری در نظر گرفته شده که نوجوانان سنین 13 تا 20 سال می توانند به عنوان خبرنگار افتخاری با برنامه همکاری داشته و گزارش های تصویری و ویدئویی خود را برای پخش، به برنامه ارسال کنند.

تهیه کننده این برنامه محمود فلاح پرویزی و کارگردان آن بهرام امانی است.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
مجید
۱۱:۰۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۷
بیشتر این بنرهایی که تو سطح شهر زده شده و از تولید داخلی حمایت میکنند ، خودشون ساخت چینند
آخرین اخبار