آغاز طرح نظارتی ضیافت در کرمانشاه

رئیس بازرسی اتاق اصناف کرمانشاه گفت:طرح نظارتی ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان در کرمانشاه آغاز شده است.

رامین پهلوانی رئیس بازرسی اتاق اصناف کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت:طرح تشدید نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان از 22 اردیبهشت آغاز شده و تا عید فطر ادامه خواهد داشت.

وی گفت: سایر بخش‌ها مانند تعزیرات حکومتی، بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره اماکن و ... در این طرح نظارتی در دو شیفت صبح و بعدازظهر و در قالب گشت‌های سیار همکاری می کنند.

وی افزود: اولویت نظارت با اقلام اساسی مورد نیاز مردم از جمله گوشت، مرغ، برنج، نان، خرما و ...و نظارت بر چلوکبابی‌ها، مراکز عرضه آش و حلیم و قنادی‌هایی که زولبیا و بامیه عرضه می‌کنند، انجام می شود.

پهلوانی گفت: نمایشگاه ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان، نیز برپا می شود.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

برپایی نمایشگاه ضیافت در کرمانشاه

برچسب ها: کرمانشاه ، نظارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.