محبی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

ارگانیک بودن لبنیات سنتی کذب است/افراد از خرید لبنیات غیر بهداشتی اجتناب کنند

یک مقام مسئول گفت: اگرچه فروشندگان لبنیات سنتی ادعایی مبنی بر ارگانیک بودن آن دارند اما این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.

ارگانیک بودن لبنیات سنتی کذب است/افراد از خرید لبنیات غیر بهداشتی اجتناب کنندپیام محبی رئیس انجمن دامپزشکان ایران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از رشد قارچ گونه مغازه های لبنیات سنتی در کشور اظهار کرد: با توجه به فقدان نظارت بر لبنیات سنتی با اطمینان می گویم که کیفیت و بهداشت غیر قابل تایید و بیماری های غیر قابل تشخیص در این لبنیات غیر بهداشتی وجود دارد.

به گفته وی شیرهای دارای بار میکروبی بالا، آنتی بیوتیک، فلزات سنگین و سایر افزودنی ها  توسط یک سری دلال جمع آوری شده و بدون هیچ نظارتی در مغازه های لبنیات سنتی به فروش می رسد و این درحالی است که فروشندگان لبنیات سنتی ادعایی مبنی بر ارگانیک بودن آن دارند که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.

محبی با اشاره به اینکه به کاربردن لبنیات سنتی تنها برای فریب مشتری است، بیان کرد: از رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات سنتی باید پرسید که مبنای سنتی بودن چیست؟ چرا که سنت از تاریخ می آید و در کجای تاریخ کلمه لبنیات سنتی استفاده شده است .


بیشتر بخوانید:افزایش بی سرو صدای قیمت لبنیات در بازار


این مقام مسئول در توصیه ای به افراد گفت: به خانوارها توصیه می شود که به هیچ عنوان از لبنیات غیر  بهداشتی استفاده نکنند، هر چند که در این صنوف افرادی هستند که بیش از 100 سال است که نسل در نسل در این شغل فعالیت دارند و کار آنها بر اساس اصول است اما رشد قارچ گونه آن در هر کوچه و خیابانی نشان می دهد که سود هنگفتی در این کار است که افراد سو استفاده گر را به سمت و سوی این شغل سوق می دهد.

به گفته وی با توجه به فقدان نظارت بر عرضه لبنیات غیر بهداشتی و فله ای به افراد توصیه می شود همانگونه که افراد بی هویت را به منزل خود راه نمی دهند، از خرید این محصولات نیز اجتناب کنند.

محبی با اشاره به دلایل گرایش مردم به استفاده از لبنیات سنتی و بی کیفیت اظهار کرد: در 5 تا 6 سال اخیر با مطرح کردن اظهار نظر غیر کارشناسی مبنی بر استفاده از پالم در لبنیات پاستوریزه از سوی وزیر بهداشت موجی منفی در کشور به وجود آمد که درنهایت موجب شد بسیاری از افراد به سمت و سوی مصرف لبنیات فله گرایش پیدا کنند و این درحالی است که در آن بازه زمانی با مجوز دولت به ماست و بستنی بالای 3.5 و 5 درصد چربی پالم اضافه می شد.

رئیس انجمن جامعه دامپزشکان در پایان با بیان اینکه سازمان دامپزشکی تنها مسئول نظارت بر فرآورده های خام است،تصریح کرد: این مسئله یکی از خلاهای قانونی پیش روست چرا که وزارت بهداشت به دلیل درگیری های متعدد چشم خود را بسته است در حالیکه می داند چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

انتهای پیام/

به کار بردن لبنیات سنتی برای فریب مشتری است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناربه
۱۸:۰۵ ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
همه به خوبی میدونیم لبنیات سنتی بسیارسلامت ترازاین شرکتیاست . مردم سلامتی روبالبنیات سنتی کاملااحساس کردن
United States of America
داوود
۰۲:۱۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
پس حتما لبنیات شرکتی ارگانیک هست،الان که لبنیات سنتی اومده تازه داریم طعم واقعی لبنیات میفهمیم برید فکری به حال این کارخونه ها بکنید که با جون مردم دارن بازی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
چرا‌چون‌فروش‌کارخانه‌‌ها‌کم‌شده‌ب‌این‌فکر‌افتادن؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۰:۳۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
من‌خودم‌‌کارمند‌بهداشت‌هستم‌‌‌‌فراورده‌های‌سنتی‌زیر‌نز‌بهداشت
هستن‌.از‌همه‌فراورده‌‌ها‌‌نمونه‌گرفته‌می‌شود‌و‌‌روی‌فراورده‌ها‌‌آزمایش‌
می‌شود.‌‌‌‌از‌نز‌سلامت‌وبهداشتی‌بودن‌ب‌هیچ‌عنوان‌مشکل‌ندارند‌‌‌‌‌همه‌
می‌توانند‌با‌‌‌‌خیال‌راحت‌‌‌استفاد‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۰۰:۰۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
اونوقتا که لبنیات سنتی بود کارتونجات با این فرمولهای ساختگیشون کجا بودن . تو محل ما یه کارگاهه تولید لبنیات سنتی هست که جلو چشممون داره ماست میزنه و با کیفیت و قیمت خیلز مناسبز میده به ما . هر روزم شیر تازه دوشیده از گاوو میاره .
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۰۰:۰۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
مگه میشه مگه داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
من خودم کارمند بهداشتم ولی اگه مردم بدونند تو خط تولید کارخونه ها چه اتفاقی میوفته هرگز سمت محصولات کارخونه ای نمیرن .حق دارن لبنیات سنتی مصرف کنند هم سالم تره هم فاقد پالم و روغنه
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۲۲:۳۵ ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
به نظرتون ماست که کارخونه تولید میکنه دو هفته ازش میگذره اصلا ترش نمیشه سالم تره یا ماستی که از لبنیات سنتی میگیریم و دو روزه ترش میشه؟

بنظرتون کدوم بدون مواد افزودنی و نگهدارندست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
مرغ ،روغن،گوشت ،سبزی میوه،برنج ،ذرت و ابلیمو ها و،،،،همه چی دستکاری شده وهورمونی وسرطان را شده.مواد شوینده هم سرطان زا هستند .ظروف غذا خوری هم مواد سرطان زا دارند از جمله تفلون ها و....این همه سرطان زیاد شده کسی بفکر نیست.با خوردن چند وعده یا مثلا یکسال شما سرطان نمیگیرین با خوردن طولانی مدت مثلا ده ،بیست سال بعد اثر را متوجه میشود مثلا در سن های بالای پنجاه شصت.ولی سکته ها را در جوانی مثلا سی سال یا سی وپنج سال.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
مرغ ،روغن،گوشت ،سبزی میوه،برنج ،ذرت و ابلیمو ها و،،،،همه چی دستکاری شده وهورمونی وسرطان را شده.مواد شوینده هم سرطان زا هستند .ظروف غذا خوری هم مواد سرطان زا دارند از جمله تفلون ها و....این همه سرطان زیاد شده کسی بفکر نیست.با خوردن چند وعده یا مثلا یکسال شما سرطان نمیگیرین با خوردن طولانی مدت مثلا ده ،بیست سال بعد اثر را متوجه میشود مثلا در سن های بالای پنجاه شصت.ولی سکته ها را در جوانی مثلا سی سال یا سی وپنج سال.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
چرا ؟
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۲:۲۰ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
خب وزارت بهداشت کل لبنیات سنتی ها رو ببنده.وظیفه ی بهداشته.
Iran (Islamic Republic of)
شیران
۱۲:۰۹ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
چند روز پیش ماست گوسفندی سنتی خریدم چند روزی که در یخچال ماند کاملا طعم کره آب کرده میداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
خوب باید چکار کرد، فقط کارمان شده گفتن، از حرف عمل بر نمی آید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
کاملا کذب است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
اون شیر و ماستی خوبه که انقدر نگهدارنده میزنن که دوماه هم جلو مغازه توی آفتاب خراب نمیشه؟
Iran (Islamic Republic of)
adel
۰۹:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
هر چی باشه خیلی بهتر از کارخانه ها تولید می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
مثلا لبنیات پاستوریزه سالمه
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۹:۳۳ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
چرا نمیگید کیفیت پایین محصولات کارخانه ای باعث توجه مردم به این نوع از لبنیات شده؟ اتفاقا من خودم از همین لبنیاتیها خرید می‌کنم، به مراتب کیفیتش بهتر از محصولات کارخانه ای هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
من خودم کارمند بهداشتم و چندین ساله از لبنیات سنتی استفاده می کنم نه روغن پالم داره نه نگهدارنده سرطانزا و نه کم فروشی می شه ونه قیمت بالا و خیلی مزیت های دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۰۹:۰۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
با ماست سنتی بمیریم بهتر است از ماستی که از پودر شیر و شیرخشک هندی و تاریخ گذشته درست می شود .
Iran (Islamic Republic of)
Abc
۰۹:۰۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
محصولات کارخونه ای هم خیلی بی کیفیت و بد مزه هست کهم خیلی گران. اگر این دو مورد حل شود لازم نیست چنین مطالبی گفته شود. پس بهتر است به جای انواع حرف و نظر، توجه به کیفیت و قیمت شود.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۸:۵۳ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
از همین فله ای ها می خریم. خیلی هم از محصولات کارخانه ای بهتره. مشکل از محصولات مضر و سرطانزای کارخونه بهتره
آخرین اخبار