خواص عجیب "جوانه گندم و سویا" را بدانید

با توجه به خواص بالای جوانه‌‌ها، در این روزها به خوردن جوانه های گندم و جو بسیار توصیه می شود.

خواص عجیب به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین‌های E ، سلنیوم و منیزیم باعث حذف رادیکال‌های آزاد می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت‌های مغز کمک می‌کند.استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی‌ اکسیدان‌ در هوش و تقویت قدرت حافظه مؤثر است.

موادی نظیر سبزی‌های تازه با خنثی کردن رادیکال‌‌های آزاد حالت ارتجاعی رگ‌‌ها را حفظ کرده و باعث خون‌‌رسانی بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غیرمستقیم از کاهش توانایی فکری جلوگیری می‌‌کنند.

خواص خوراکی ها

ماده دیگر، سویا و بهتر از آن روغن سویا است که هم کلسترول بد خون LDL را کاهش می‌دهد و هم از اکسیداسیون کلسترول خوب HDL جلوگیری کرده و در کنار آن رادیکال‌‌های آزاد را خنثی کرده و از تشکیل پلاک‌های عروقی جلوگیری می‌کند. سویا همچنین دارای فیتو استروژن‌هایی است که در تقویت حافظه مؤثرند.

در بارداری و شیر دهی ذخایر کولین مادر تخلیه می‌شود و کولین کافی برای رشد مغز در دسترس نیست، از این رو برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی کولین استفاده شود.

کولین روی پیام‌های عصبی مؤثر است و سرعت ساخت استیل‌کولین را برای حفظ قدرت حافظه و فعالیت‌های عضلانی افزایش می‌‌دهد. مادران در دوران شیردهی باید 4 واحد (4 لیوان 240 سی‌سی) شیر و علاوه بر این، جگر، تخم‌ مرغ و بادام ‌زمینی نیز مصرف کنند.

منبع: پندارآنلاین

انتهای پیام/

خواص «جوانه گندم و سویا»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.