سرفصل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با ظرفیت و نیازمندی استان تعریف شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان: لازم است تا به‌سمت کاربردی کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و استفاده مطلوب از ظرفیت آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای از طریق ارائه سرفصل‌های آموزش مهارت‌های شغلی همسو با نیازمندی استان گام برداریم.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آرش فرزام‌صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در جلسه شورای مهارت استان با تاکید بر نقش مهارت آموزی در ایجاد اشتغال گفت: در برنامه ششم توسعه به افزایش مهارت آموزی تاکید شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه آیین‌نامه‌ای توسط دولت ابلاغ شده تا به بحث آموزش اهمیت بیشتری داده شود، گفت: سیاست مجموعه فنی و حرفه‌ای در گیلان این است که هیچ پروژه‌ای را آغاز نشود مگر آنکه موضوع مهارت آموزی نیز در کنار آن پیش بینی شده باشد.
وی با تاکید بر لزوم اعطای تسهیلات بر اساس مهارت شغلی و تصمیم برای ایجاد اشتغال پایدار تصریح کرد: یکی از مشکلات در حوزه اشتغال‌زایی اعطای تسهیلات به افرادی داده فاقد مهارت بود که همین امر باعث افزایش بیکاری و به وجود آمدن مشکلات مختلف بود.
فرزام‌صفت با اشاره به اینکه بایستی نهضت مهارت آموزی در کشور راه‌اندازی شود، بیان کرد: اگر اوایل انقلاب نهضت سواد آموزی در کشور مورد تاکید بود، هم‌اکنون با توجه به افزایش بیکاری در جامعه باید نهضت مهارت آموزی را دنبال کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: لازم است تا به‌سمت کاربردی کردن آموزش‌ها برویم تا از ظرفیت آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای به میزان لازم بهره گیری شود و مهارت‌های شغلی متناسب با نیازمندی استان توسعه پیدا کند.
وی نساجی را یکی از صنایع مهم استان گیلان دانست و خاطرنشان کرد: اگر قیمت پارچه‌های تولید شده در گیلان از نظر قیمت با محصولات سایر استان‌های کشور یا حتی محصولات خارجی قابل رقابت باشد از نظر اقتصادی و ایجاد اشتغال به نفع گیلان است.
فرزام‌صفت از دستگاه‌های اجرایی استان گیلان خواست که نیاز‌های آموزشی خود را به فنی و حرفه‌ای این استان اعلام کنند و گفت: هر کدام از دستگاه‌های اجرایی گیلان متولی بخشی از پروژه‌های اشتغال‌زایی استان هستند؛ لذا باید نیازسنجی و امکان سنجی نسبت به ارائه سرفصل‌های مهارتی صورت گیرد.
فاطمه تنهایی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان نیز در این جلسه تصریح کرد: قرار است تا پایان سال ۲۰۲۰ یکی از مجموعه‌های تاریخی شهر رشت به‌عنوان موزه افتتاح شود و بخشی از هزینه این کار نیز به کمک بخش خصوصی تامین می‌شود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش توانمندی داخلی، بر لزوم شکل گیری زنجیره خدمات در استان و استفاده محصول نهایی تولید داخلی در صنعتی دیگر تاکید کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان مقوله کیفی سازی را یک اصل مهم در هر یک از عناوین تولید و صنعت دانست که موجبات توسعه پایدار را فراهم می‌آورد.

انتهای پیام/آ

بایستی نهضت مهارت آموزی در کشور راه‌اندازی شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.