با حضور ۳ داور ایرانی؛

کلینیک داوری رقابت‌های کشتی آزمایشی المپیک برگزار شد

کلینیک داوری رقابت‌های کشتی آزمایشی المپیک با حضور سه داور المپیکی کشورمان در شهر توکیو برگزار شد.

کلینیک داوری رقابت‌های کشتی آزمایشی المپیک ۲۰۲۰ برگزار شدبه گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  فدراسیون کشتی کلینیک داوری رقابت‌های کشتی آزمایشی المپیک با حضور سه داور المپیکی برگزار شد.

محمد ابراهیم امامی داور المپیکی کشورمان گفت: روز گذشته (چهارشنبه) کلینیک داوران رقابت‌های کشتی آزمایشی المپیک توکیو با حضور ۲۷ داور المپیکی از جمله بنده، محمد مصلایی پور و نیما صادقی در شهر توکیو ژاپن برگزار شد.

قوانینی که مقرر است در المپیک ۲۰۲۰ اجرا شود

در این کلینیک که با تدریس آنتونیو سیلوستری رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی و با حضور سایتو دیگر مدرس اتحادیه جهانی کشتی از کشور ژاپن برگزار شد، نکات مهمی از قوانین که مقرر است در المپیک ۲۰۲۰ اجرا شود با نمایش گزیده‌ای از مسابقات کشتی قهرمانی جهان در قزاقستان و مسابقات قاره‌های مختلف تشریح شد.


بیشتر بخوانید: حسن یزدانی قهرمان کشتی آزاد جهان شد


مهمترین موارد مطرح شده در این کلاس فشرده آموزشی به شرح ذیل است:

جاگیری به موقع و مناسب داوران به هنگام اجرای فن از مواردی است که مدرسین اتحادیه جهانی کشتی در مسابقات مختلف کشتی برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل هستند.
- اقتدار داوران در اعلام رای بسیار حائز اهمیت است و نباید با دادن هر امتیازی، داور وسط بلافاصله به رئیس تشک نگاه کند، بلکه در موقعیت مناسب می‌توان از طریق اسکوربرد از تایید امتیاز نهایی مطلع شد.
- اجرای فنون پرتابی که مدافع به حالت خطر نرود، در شرایطی دو امتیاز برای مجری فن در بر خواهد داشت که حتما مدافع بر روی تشک با سینه و یا پهلو فرود بیاید.
- خروج هر یک از کشتی گیران از منطقه زون به بیرون از تشک (منطقه حفاظت) در صورتی که عمدی باشد و بتوان به عنوان فرار از تشک محسوب کرد، کشتی گیر مدافع علاوه بر گرفتن یک اخطار (o) با از دست دادن امتیاز (یک امتیاز در رشته کشتی آزاد و دو امتیاز در کشتی فرنگی) مجازات خواهد شد.
- در صورت مشاهده فرار از فن باید داور وسط در فرصت مناسب کشتی را قطع کند و به کشتی گیر خاطی تذکر بدهد، در صورت تکرار کشتی گیر مدافع با اخطار و امتیاز مجازات خواهد شد.
- اجرای قوانین و مقررات داوری توسط داوران بایستی با دقت نظر، آرامش کامل و بدون استرس باشد که این امر برای مدرسین اتحادیه جهانی کشتی بسیار حائز اهمیت است.
جلوگیری از اجرای فنون خطا و دادن تذکر به موقع توسط داور وسط به کشتی گیر خاطی بسیار مهم است.
اجرای فن زیبا در کشتی آزاد و فرنگی که منجر شود مدافع پس از چرخش کامل، مستقیما به خطر برود دارای پنج امتیاز است و داوران باید نسبت به تشخیص اجرای فن ۵ امتیازی و ۴ امتیازی دقت لازم را داشته باشند.
نکته تاکیدی برای روسای تشک این است که در اثر اشتباه رای داور و قاضی، رئیس تشک باید پس از قطع به موقع کشتی و در هنگام مشورت، از جایش بلند شده و نظر قطعی خود را برای اصلاح رای به آنان اعلام کند.
- اتحادیه جهانی کشتی به دنبال آن است برای مدیریت بهتر در رقابت‌های کشتی، کلاس تخصصی روسای تشک را پیش از آغاز بازی‌های المپیک، برای منتخبین داوری در جایگاه رییس تشک برگزار کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بنیامین
۱۳:۴۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
ایشالا ورزشکار هامون تو رشته جذاب کشتی مقام بیارن
آخرین اخبار