ماجرای تاریخی جالب درباره کلاه آشپزی

کلاه آشپزی یکی از محبوب‌ترین و استانداردترین بخش‌های لباس سرآشپز‌ها محسوب می‌شود. درواقع این روز‌ها در سراسر جهان کلاه آشپزی به بخشی مهم از مجموعه لباس‌های آشپز‌ها تبدیل شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی صحبت از کلاه آشپزی می‌شود بسیاری از ما به یاد یک کلاه بلند و سفید خواهیم افتاد. این کلاه بلند و سفید پیشینه‌ای جالب دارد. در یک روایت جالب ادعا می‌شود که سرآشپز‌های یونانی که از مهاجمان بیزانس در حدود سال ۱۴۶ پیش از میلاد در حال فرار و پناه بردن به صومعه‌ها بودند این کلاه‌ها را مرسوم کردند.


بیشتربخوانید: اولین لباس غواصی جهان با ظاهر عجیب و غریب! + عکس


درواقع آن‌ها کلاه‌های بلند به سبک راهبان بر سر گذاشتند تا به این وسیله نوعی لباس مبدل ایجاد کرده و از چنگ نیرو‌های حکومتی فرار کنند. یک روابت دیگر می‌گویددر دهه ۱۸۰۰، استفاده از کلاه سفید به عنوان نماد پاکیزگی مرسوم شد و این ایده توسط سرآشپز‌های فرانسوی اشاعه داده شد. نکته جالب این است که سال‌ها پیش تعداد چین‌های کلاه سراشپز‌ها مبتنی بر تعداد دستورالعمل‌های غذای خاص سر آشپز بود و سر آشپزی که کلاهش صد چین داشت، یعنی یک استاد سرآشپز بود.

این ایده همچنین در مورد ارتفاع کلاه کاربرد داشت. هر چه یک کلاه بلندتر بود سرآشپز بیشتر می‌دانست. گفته می‌شود ماری آنتوان کارمه، یک سرآشپز پیشگام فرانسوی در دهه ۱۸۰۰، کلاهی ۱۸ سانتی متر‌ی بر سر داشت که برای نگه داشتن آن روی سر از مقوا استفاده می‌کرد.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

برچسب ها: کلاه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار