به‌ منظور اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان مدیریت صنعتی

دانشگاه علم‌وصنعت ایران و سازمان مدیریت صنعتی، به‌منظور اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

انعقادبه گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، این تفاهم‌نامه همکاری توسط جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و ابوالفضل کیانی بختیاری مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی به امضا رسید.
 
در نشست امضای این تفاهم نامه همکاری، دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به معرفی اجمالی این دانشگاه، اهداف برنامه راهبردی دانشگاه، اقدامات اخیر انجام شده و در دست اجرا برای تبدیل دانشگاه به دانشگاه نسل سوم و کارآفرین، موفقیت‌های دانشگاه در فناوری‌های نوظهور مانند فناوری عصبی و ماهواره، دستاورد‌های دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و قله‌های موفقیت دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه باید اثرگذاری اجتماعی داشته باشد و صرف امضای تفاهم نامه مد نظر ما نیست همانگونه که از سوی وزارت علوم نیز در بین تمام دانشگاه‌های کشور، به عنوان رتبه اول اجرایی شدن تفاهم نامه‌ها معرفی شده‌ایم.
 
در ادامه کیانی بختیاری مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران و تاکید بر اینکه این دانشگاه همان‌گونه که از نامش پیداست توانسته است جریان توانمندسازی در کشور ایجاد کند و همواره منشا اثر بوده است، اظهار امیدواری کرد با ذهن توسعه. گرای مدیران دانشگاه علم و صنعت ایران، تعامل و هم‌افزایی خوبی میان سازمان مدیریت صنعتی و این دانشگاه شکل گیرد.
 
وی سپس به معرفی سازمان مدیریت صنعتی، اهداف، برنامه‌ها، راهبرد‌ها و دستاورد‌های آن در طی فعالیت ۵۷ ساله این سازمان پرداخت.
 
کیانی با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی سازمان مدیریت صنعتی، ارتقا و کمک به توسعه ظرفیت مدیریت در کشور بوده است، درخصوص اقدامات اخیر سازمان مدیریت صنعتی گفت: در حال حاضر این سازمان در کنار ارائه بیش از ۵۶ هزار طرح مشاوره‌ای در کشور، با بهره‌مندی از تجربه بیش از نیم قرن آموزش و مشاوره در حوزه علوم مدیریت و کسب و کار، در راستای رسالت خویش و همگام با پیشرفت فناوری‌های آموزشی و تغییرات محیطی و نیازمندی‌های جامعه مخاطب، در جهت استفاده از آموزش مجازی گام برداشته است و آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را با استفاده ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و فناوری‌های نوین ارایه می‌دهد و برگزاری دوره‌های مشترک آموزش عالی می‌تواند در دانشگاه علم و صنعت ایران اجرایی شود.
 
در ادامه، محمدی معاون پژوهش فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به معرفی بخش دیگری از اقدامات و پیشرفت‌های دانشگاه برای کارآفرینی و تجاری سازی پژوهش‌های بنیادی و نیز همکاری‌های علمی بین‌المللی اشاره کرد.
 
وی متذکر شد دانش‌آموختگان علم و صنعت ایران، مطابق اعلام وزارت علوم، آمار بالایی در اشتغال به کار در صنعت دارند و در زمینه تبدیل ایده به محصول، به تجاری سازی و تولید سرنگ اینفلیتور با سرمایه گذاری دانشگاه اشاره کرد.
 
زمینه‌های این تفاهم‌نامه همکاری در محور‌هایی همچون اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره‌های مشترک شامل دوره تخصصی DBA و MBA، برگزاری سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت و کنفرانس‌ها، راه‌اندازی و تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز و تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آن‌ها می‌باشد.
 
از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه می‌توان به انجام داوری، نظارت و بررسی نتایج پروژه‌های تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان سازمان در مراکز تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی و خدماتی، هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی بویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیاز‌های تحقیقاتی مورد علاقه در سازمان اشاره کرد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.