آموزش تصویری کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع کیک سرد را قرار داده‌ایم؛ این کیک بدون نیاز به فر تهیه شده و مراحل تهیه‌ی آن بسیار آسان است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آشنایی با روش تهیه‌ی کیک مارشمالو، با ما همراه باشید. ابتدا کره را با بیسکویت پودر شده، خوب مخلوط می‌کنیم. کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کرده و با مخلوط کره و پودر بیسکویت، کامل می‌پوشانیم.

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر

 

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم
بیسکویت ساده: ۲۵۰ گرم
آب آناناس: نصف پیمانه
پودر ژله با طعم لیمو: دو بسته
شیرعسل: یک پیمانه
آناناس خرد شده: یک پیمانه
خامه‌ی زده شده: دو پیمانه
مارشمالو برای داخل کیک: ۳۰۰ گرم
مارشمالو برای تزیین کیک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کره را با بیسکویت پودر شده، خوب مخلوط می‌کنیم. کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کرده و با مخلوط کره و پودر بیسکویت، کامل می‌پوشانیم.

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
آب آناناس را در ظرفی ریخته و پودر ژله را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

 

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا پودر ژله، کاملا در آب آناناس حل شود.

 

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
شیر عسل را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم. (شیرعسل را می‌توانید با نام «حلیب مکثف محلی» از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید)

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
اکنون نوبت اضافه کردن تکه‌های آناناس است.

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
پس از این مرحله، مارشمالو‌ها را به مواد کیک اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

کیک مارشمالو، بدون نیاز به فر
مواد آماده شده را روی مخلوط بیسکویت و کره ریخته و قالب را دست کم به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و پس از جدا کردن کیک از قالب، آن را با تکه‌های مارشمالو تزیین می‌کنیم.

منبع:  تابناک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.