۱۶ سال زندگی مهندس نروژی با قبیله دورافتاده اندونزیایی!

مهندس نروژی برای تجربه کردن زندگی قبیله‌ای اقدام به ۱۶ سال زندگی با یکی از قبایل اندونزیایی در میان جنگل‌های این کشور کرد.

مهندس نروژیبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک مهندس نروژی به تازگی تجربیات ۱۶ سال زندگی خود با یکی از قبایل اندونزیایی را در اختیار رسانه‌ها قرار داده است. " آئودون آموندسِن"، سال ۲۰۰۴ در حالی که تنها ۲۴ سال داشت برای تجربه کردن زندگی قبیله‌ای قید زندگی مدرن را زد.

این جوان بعد از این تصمیم ماجراجویانه با سفر به اندونزی به گروهی از مردم محلی در جزیزه سیبِروت در جنوب این کشور ملحق شد. بنا به گفته آئودون او در این قبیله از میمون‌ها و موش‌ها به عنوان غذا استفاده می‌کرد و سبک زندگی اش با زندگی گذشته اش در نروژ کاملا تفاوت پیدا کرده بود.

این در حالی بود که پیش از آن آئودون با درآمد عالی‌ای که به عنوان یک مهندس نفت در اسکاتلند داشت در یک آپارتمان در شهر " تروندهایم " نروژ زندگی می‌کرد.

۱۶ سال زندگی مهندس نروژی با قبیله دورافتاده اندونزیایی!

 او در سن ۲۴ سالگی ناگهان از کار خود استعفا داد و شروع به سفر به هند، نپال و اندونزی کرد. آئودون هنگامی که وارد " سوماترای غربی " شد احساس کرد باید تا حد امکان از هر تمدن شهری‌ای دور شود.

۱۶ سال زندگی مهندس نروژی با قبیله دورافتاده اندونزیایی!

آئودون در این باره گفت: «وقتی به اینجا رسیدم و شنیدم که مردمی در جزیره " سیبروت" در جنگل زندگی می‌کنند با خود گفتم باید جالب باشد و خیلی مشتاق شدم تا آنجا را ببینم. طی ۱۲ ساعت سفر با قایق به آنجا رفتم و یک هفته یکی از افراد بومی اندونزی را متقاعد کردم تا مرا به مکانی که این قبیله زندگی می‌کنند ببرد.»

۱۶ سال زندگی مهندس نروژی با قبیله دورافتاده اندونزیایی!

او ادامه داد:« وقتی به آنجا رسیدم افراد قبیله به استقبال من آمدند و این برایم بسیار جالب بود. خوشبختانه آن‌ها به من لبخند زدند و با وجود آنکه نمی‌توانستم با آن‌ها ارتباط کلامی برقرار کنم، اما برخوردی دوستانه با من داشتند. چون آن‌ها از من خوششان آمده بود صحبت کردیم که چند هفته در آنجا بمانم. آن‌ها به من شکار میمون، میگو و همچنین قایق، نیزه و سبد را یاد دادند.»

مهندسی که برای تجربه زندگی قبیله ای ، قید زندگی مدرن را زد!///

در حالی که آئودون تصمیم داشت فقط یک ماه با این قبیله بماند در سال ۲۰۰۹ برای تهیه تجهیزاتی مانند دوربین عکاسی، تجهیزات پزشکی و ابزاری که به او در برقرار کردن ارتباط بهتر با بومیان جنگلی کمک کند موقتا به شهر برگشت و دوباره با فراهم کردن این تجهیزات به آن‌ها ملحق شد. تجربیات ۱۶ ساله زندگی این جوان ۴۰ ساله با این قبیله اندونزیایی در فیلمی با نام " Newtopia " به تصویر کشیده شده است.

۱۶ سال زندگی مهندس نروژی با قبیله دورافتاده اندونزیایی!

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
-
حمید
۱۱:۲۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
ازش خوششون اومد؟
از چه نظر؟
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۱:۱۲ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
تمدن پیشرفته جهان اسلام ناب محمدی ص باید از هر لحاظ به داد بشریت برسد تمدن بشیری به دلیل عدم مدیران لایق و شایسته و پر تلاش و صادق و با ایمان هنوز به بعضی از نقاط جهان نرسیده است و باعث تاسف است که هنوز قبایلی در جهان هستند که از تمدن و پیشرفت بشری بویی نبرده اند و اثری از آثار تمدن درشان یافت نمی شود که این همان بی عدالتی و تبعیض و استعمارگری و چپاولگری و غارت منابع و ثروتهای ملی ملتهای جهان است توسط فراعنه برده داران عصر جدید . والسلام و صلوات التماس دعا التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
معلوم چی میگی؟ تمدن فکرکردی فقط به شهرنشینی میگن