کاپ کیک اسفناج؛ شورینی سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت

کاپ کیک اسفناج یک میان وعده‌ی ساده، کم هزینه و در عین حال مقوی است که با مواد اولیه اسفناج، پنیر و مقداری ادویه تهیه می‌شود. این شورینی سبزیجات سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد مغذی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر طعم پنیر و اسفناج را در کنار هم دوست دارید، باید این کیک‌های کوچک و بامزه‌ی اسفناج کوچک را امتحان کنید. فرق این کاپ کیک با دیگر کیک‌ها در شور بودن آن است که به همین علت به آن شورینی گفته می‌شود. کاپ کیک اسفناج سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین‌های مقوی یک گزینه‌ی عالی برای برای صبحانه یا عصرانه است. اگر نمی‌توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات مجاب کنید، نگران نباشید. بورک اسفناج و پنیر، کاپ کیک اسفناج مغذی و کاپ کیک اسفناج این مقاله بی هیچ اصراری آن‌ها را ترغیب می‌کند. با ما همراه باشید.

کاپ کیک اسفناج؛ شورینی سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت

مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج

اسفناج تازه ۳۵۰ گرم، (به بخش نکات مراجعه کنید)
پنیر ریکوتای نیمه چرب یا پنیر کاتیج کم چرب نصف فنجان
پنیر پارمزان نصف فنجان خرد شده، به علاوه مقداری برای چاشنی

تخم مرغ ۲ عدد، هم زده

سیر ۱ حبه، له شده
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل تازه آسیاب شده ۱/۴ قاشق چایخوری

دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج

فر را از قبل تا دمای ۲۰۴ درجه فارنهایت گرم کنید.
اسفناج را در سه مرحله در غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس آن را به یک کاسه متوسط منتقل کرده و پنیر ریکوتا (یا کاتیج)، پارمیزان، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
روی سینی کاپ کیک، ۸ قالب را با روغن چرب کرده و مخلوط اسفناج را بین آن‌ها تقسیم کنید. شورینی اسفناج را حدود ۲۰ دقیقه بپزید و بگذارید ۵ دقیقه در قالب بمانند؛ سپس لبه‌ها را با چاقو شل کرده و روی یک ظرف تمیز برگردانید. در صورت تمایل روی شورینی‌ها پارمزان بیشتری بپاشید و گرم سرو کنید.

 

کلام آخر

بدن انسان برای کمک به هضم غذا، جلوگیری از پرخوری، مبارزه با بیماری‌ها و حتی کنترل قند خون به فیبر نیاز دارد. جالب است بدانید که فقط یک فنجان اسفناج ۲۰٪ از کل نیاز روزانه بدن به فیبر را فراهم می‌کند. این کاپ کیک‌های لذیذ را امتحان کنید و نظر نهایی خود را با ما و دیگر همراهان ستاره به اشتراک بگذارید. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عالی
آخرین اخبار